Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Zapomněl jste se zmínit o tom, kolik za cestu do ráje musí zaplatit převaděčům. Ti z lásky k bližnímu nikoho na loď nevezmou. Takže "utíká" spíše ta stření vrstva, nikoliv ti nejchudší a nejzbědovanější.

0 1
možnosti

Aha, takže ta muslimská střední vrstva tady zapaluje auta a lidi, znásilňuje naše ženské ? Tak co potom dělají ty jejich bídáci ???

0 0
možnosti
PK

P87a18v42e47l 16K84u44r76a55l

15. 12. 2014 7:12

"Obnáší to zajištění potravinové pomoci, zdravotního zabezpečení, a především bezpečí."

Katastrofální výsledek potravinové pomoci je vidět například v Somálsku - výsledek toho že do země byla posílána potravinová pomoc byl ten že místní, ikdyž velmi neefektivní a drazí, farmáři prostě pokrachovali protože si tím co vyprodukovali nevydělali. Prakticky jediné řešení pro ně bylo vzít do ruky pušku a jít si věci co mimo jídla potřebovali brát přímo.

Zdravotní zabezpečení je momentálně též problém afrických zemí - poskytnutá pomoc totiž narušuje zásadně tamní rovnováhu kdy ženy sice měli 8 dětí (to osmé je obvykle zabilo při porodu) ale 5-7 (podle podmínek) se jich nedožilo věku kdy mohli mít potomky. Což vedlo k relativně stabilní populaci odpovídající místním zdrojům.

Zajištění že 6/8 dětí přežije pomocí lékařské pomoci vede jenom k tomu že je třeba víc a víc potravinové pomoci a oni jsou v tom zcela nesamostatní.

A bezpečí... v katastrofálně přelidněné africe (v Saharských a subsaharských státech není moc míst kde se dá s rozumnými náhlady existovat... pokud jich přežije moc tak se budou o ta místa prát...) zamíchejte do toho ještě fanatickou víru v Islám a jsme v háji.

Co se toho týká - Do Evropy by se pustit daly za předpokladu totální asimilace a toho že by se zcela vzdali jejich kultury... ovšem nemyslím že to je fakticky možné.

3 1
možnosti
MR

M96i74l21a73n 72R54a40d79e67k

15. 12. 2014 2:44

a komplikovana reseni vedou do pekel

0 0
možnosti

Chci psát o věcech, kterým rozumím a které znám. Tedy o Praze, zahraničních vztazích a politice, extremismu a islámismu.

A kdo že Vám platil tu cestu na Krym, pane Šarapatko ? Btw., přiživit na tématu jste se ovšem připěchal rychle, to zas jo. Fujtajbl. Rv

2 4
možnosti
Foto

ještě je čas vystoupit z EU, ještě je čas ... !

6 4
možnosti
ZH

Ještě jeden nápad, ať itálie věnuje Lampedusu Lybii, přestěhuje italy domů a příliv se omezí.

6 2
možnosti
ZH

Naprostý souhlas. Jestli by nestálo za úvahu, koupit v Africe nějaké území, o které nikdo moc nestojí a tam soustřeďit válečné uprchlíky. Ať to stojí kolik chce, vždycky to bude levnější než když nás zaplaví.:-/

6 3
možnosti

B11o75ř89e85k 58Ž20a45n71d42a

15. 12. 2014 11:20

Španělsko má v Africe území, Melillu. Přestěhovat evropany do Evropy a čmoudy do Melilly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik