Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale my voliči chceme bohaté a nejlépe hodně bohaté politiky,protože jedině oni nebudou jako současní politici krást,.tunelovat,chodit si ke kamarádům pro krabice s vínem.nebudou chtít sedět za velké peníze v různých dozorčích radách nebudou brát úplatky a nebudou vymýšlet hovadiny za miliardy jako je opencard a.t.d. A ani nám nevadí když ten hodně bohatý politik dostane státní zakázku a nějaká dotace.

Stále je lepší když tyto peníze zůstanou v Čechách než aby skončili na Bahamách a nebo ve švýcarských bankách jak to dělají současní politici vč,nákupů nemovitostí v zahraničí.A navíc takový bohatý politik ani nechce za výkon politické funkce plat a tento plat posílá na charitu. Pánové politici co jste odhlasovali ten zákon. Panu Babišovi nesaháte ani ke kotníkům.Co si takhle odhlasovat zákon jako je na prezidentskou funkci aby poslanec mohl vykonávat funkci pouze ve dvou obdobích aby se tam nesedělo 20-30 let.

2 2
možnosti

J74a95r35a 75R48a78n90k

17. 9. 2016 1:01

....:-)"You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope someday you'll join us. And the world will live as one.”

― John Lennon

0 0
možnosti

Není pravdou, že se to týká jenom jednoho člověka. Kdyby kandidovali (a byli zvoleni) lidé jako, Petr Kellner, Radovan Vítek, Karel Komárek, Pavel Tykač, Zdeněk Bakala, Marek Dospiva, Tomáš Chrenek nebo Daniel Křetínský, tak to na ně platit bude. Víte, on v žebříčku padesáti nejbohatších Čechů je třeba i senátor Valenta. Ale toho se to týkat nebude. Žádné dotace nedostává, do veřejných zakázek nevstupuje a žádná média nevlastní - a přitom ovládá jednu z největších sázkových kanceláří v zemi - a nikdo mu v podnikání nebrání ani bránit nemůže. Tedy může - tím, že mu napaří vyšší daně, ale na jeho pobyt v politice to nemá žádný vliv.

2 0
možnosti
Foto

Mýlíte se.

Zákon vyřešil nastavení morálních mantinelů pro účast ve vládě.

Ukáže na morálku těch kdo budou chtít obcházet zákon, ale i na morálku těch kdo zákon schválili a byli by ochotni být ve vládě s člověkem, který účelově zákon obchází.

4 3
možnosti

A75l37e80s 21P72ř24i77b47y18l

16. 9. 2016 13:54

Domníváte se, že nepodnikající ( ale účastní korupce ) ministři např. Chovanec jsou morální. Předseda není morální, lže o tom že nechceme kvóty a najednou 3 00 jich máme přijmout z Itálie a Řecka. Kdo lže ten krade, říká jedno přísloví a na celou ČSSD to platí jako vyšité. Hejtmani kradou a pak lžou, že ne. Podle Vás Babiš zákon obchází zatím co jiní je přímo nedodržují a vědomně porušují.

2 3
možnosti
Foto

Na to, že ten zákon prakticky nic neřeší, je kolem něho docela dost řevu.:-/:-) Chudák Standa Novák na něm oddělal už dvě klávesnice ;-D

7 1
možnosti

:-).......Samozřejmě sqadra.......Šurc, Kindl, Polický.....veliký potlesk! Užijte si před důchodem svou minutu slávy! !!!!!!

0 4
možnosti

:-).......Samozřejmě, že mu pomůže! Ten šel do politiky jenom proto, že už se nemohl dívat na to drancování republiky, které tu bylo. Proto také bojoval proti "rychlé a zběsilé a hlavně tajné" reorganizaci policie, která bez ohledu na vyšetření, začala platit i přes protesty, okamžitě. CHovanec dobře ví, proč to udělal.

Ale lidé nejsou blbí! Všechno bude zúročeno.....ve prospěch ANO ! R^R^R^

2 8
možnosti
Foto

;-D;-D;-D;-D Babiš republiku drancoval, kde mohl a tím se dostal k majetku. Rozhodně ne poctivě. Jen lidé s vaší inteligencí mu věří.

6 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik