Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Milý pane Šarapatkine. Také se nedomnívám, že všichni členové vaší pidistrany jsou k ničemu, nenávistní a zbyteční jako vy. Podle vás bych celou stranu. Na různé Salajkiny a podobně přemýšlivé jedince však vaše úderné prolhané blogy platí.

16 1
možnosti
Foto

Autor opět rozeštvává.

O jakém revanši mluvíte, kdo po ní touží? Jaké máte informace, důkazy o tomto tvrzení. Naopak pokud toto tvrzení nejste schopen věrohodně doložit, jste sprostý lhář a provokatér. Naopak by mne zajímalo, kdo vám zaplatil cestu na Krym? Komu vy posluhujete a proč? Co jste za podlého člověka?!

19 4
možnosti
VV

Kdysi administrace psal, ze takoveto clanky budou okamzite stazeny z pvni stranky. Cili vas pane Sarapatko vyzivam k udani Jmena soudu a zeme ve ktere se ten proces konal a samozrejme i cisla jednaciho.

Prosim administraci aby v pripade neudani jednala podle sveho slibu.

16 1
možnosti
JB

Chtít po panu Š informaci kdy, kdo, prot komu u kterého soudu, jakou žalobu podal a s jakým výsledkem, to by asi bylo už moc, že?

Jinak si troufnu poznamenat: Individuálního nároku se může vzdát zase jen daný jednotlivec. Žádné sdružení to za něho udělat nemůže. Jestliže tedy krajanské sdružení deklarovalo, že takové nároky nezastává, je to čistě politická deklarace. A to není málo, když organizovaní sudetští vyhnanci jsou důležitým prvkem bavorské politiky, takže tímto prohlášením toto téma v bavorské politice prakticky skončilo.

Ale nemůže jednotlivcům nijak zabránit, aby své (ať už skutečné, nebo domnělé) právo sami hájili.

13 0
možnosti
Foto

Přesně tak! Nemohu se ubránit dojmu, že pan nezařazený poslanec Šarapatka se snaží především upozornit na svoji maličkost v čase, kdy do odevzdání kandidátních listin pro volby do poslanecké sněmovny schází zhruba měsíc. Možná si jej třeba pan Okamura nebo pan Babiš všimnou.

14 0
možnosti
FS

Co chcete po lidovcích? Vždy to bylo jenom překrucování a přiklon k těn,kdo je u moci,eventuálně,o kom si myslí,že bude vládnou.

4 12
možnosti
VK

A co chtít po komunistech?:-P

10 0
možnosti
Foto

Ti na nás ušili boudu už po válce. Schválně se nechali vyhnat, aby tu nemuseli žít s komunisty a žít si v klidu v Bavorsku :-)

23 3
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik