Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Úspěšný blog dle karmy a ubohost dle diskuse. Tak dopadly i volby. Rozum nevyhrál. U voleb těch 30% pouze vhodilo lístek bez vlastní úvahy. Snad jen za tu koblihu.

0 1
možnosti

Petr Fiala si U babiše nárokuje pořádně velkou koblihu - funkci místopředsedy v nedemokratické sněmovně.

(možná i dort v podobě předsedy Sněmovny by bral - jako Druhý vítěz voleb)

0 0
možnosti

Esli půjde ODS do jakékoliv podpory ANO byť í tiché tak moje voličská podpora celoživotní skončila... předvolební sliby se maj držet i po volbách...

0 0
možnosti
Foto

O55t96a95k83a78r 40S27e78k76l

28. 10. 2017 11:07

Trochu od věci. Zajímalo by mně , jaká je naše obchodní bilance a Papuou - Novou Guineí ? Když jste tam působil a ekonomická podpora ČR ve světě je Vaše priorita.Já si spíše vybavuji , že jste cestoval po ukrajinsko - ruském bojišti . Možná se mýlím , v tom případě sorry / jako/.:-(

0 1
možnosti

Je jen škoda, že další čtyři roky budeme v parlamentu živit Kalouska a Gazdík se nevrátí do Suché Loze.

4 3
možnosti

Nadpis článku je to úderný,... ale obsahově spíše takový účelový blábol.

Ale chápu,.. především je nutno dostat do nadpisu to jedovaté "pražská kavárna" ;-O

A pak si také trochu kopnout do (slušných) lidí (například strany Starostové a nezávislí).

Samozřejmě že demokracie neumřela. Čelist ovšem spadla kdekomu, třeba i samému autorovi článku, panu Šarapatkovi,. Neboť co si vzpomínám, tak jemu samému a i dalším jeho kolegům došla před pár lety s bizardním Okamurovým cirkusem trpělivost a pokusili se o puč ve straně (tehdy ještě strana Úsvit) a sesazení toho blázna z čela strany. .. No a po pár letech je vše jinak... po panu Šarapatkovi v politice ani stopa.. a tomu (opravdu bláznu) Okamurovi se podařilo zblbnul tak velkou část našeho voličstva, že nyní stojí po boku Babiše jako nejdůležitější člen při sestavování jeho vlády.

Apropo, vzpomínám si na Šarapatkovu volební prognózu, zveřejněnou tady na blogu před cca třemi měsíci, ve které Šarapatka zasvěceně tvrdí, že STAN ani KDU-ČSL nemají šanci se do parlamentu dostat.. No a asi Šarapatkovi spadla čelist podruhé. Protože do parlamentu se dostali jak KDU-ČSL tak STAN ;-D.. takže nakonec mají dohromady tyto dvě malé strany slušných 11%, což spolu s ostatními menšími strany už dává celkem sílu šlapat tomu slovenskému grázlovi na paty.. přesně tak, jak slíbili před volbami. Ale bezpáteřní Šarapatka asi dodržování předvolebních slibů neuznává, že jej nyní těm malým stranám tak vyčítá. :-P

9 3
možnosti

Móc hezoučky jste to tady napsal Jirko Kropáčku, zvlášť ta věta:

"A pak si také trochu kopnout do (slušných) lidí (například strany Starostové a nezávislí)."

zní dokonale pokud by nebylo známo, že skutečně málokterá strana, či v tomto případě spíš spolek těch STANkařů vnesl do našeho politického kabaretu něco skutečně nového, co tady opravdu chybělo, a co jsme tady zatím skutečně neměli.

Copak říkáte skutečnosti, že jejich přední člen a dokonce "europoslanec" se radil a konzultoval politická rozhodnutí s osobami blízkými nejen v Čechách, známému megagaunerovi, jakým pan je Radovan Krejčíř ?

A byť ten jistý byl pravomocně souzen hned ve dvou kauzách spojených s panem Krejčířem, tak díky šikovnosti a patrně i správným známostem do vězení nemusel, neboť se mu podařilo získat potvrzení o vážné duševní poruše...

Opravdu, kdo mohl dát hlas něčemu takovému, byť se to dostalo do Parlamentu až úplně na ohonu a se značně odřenýma ouškama, musí být skutečně odpovědný volič, z něhož by mělo být slušným lidem nejméně na zvracení.

zdroj: http://www.financnici.cz/radovan-krejcir, čro-radiožurnal, i-Radio...

3 0
možnosti
Foto

Vy byste vážený pane šel do koalice s někým, kdo jak hysterka čtyři roky řve, že jste gauneři, co rozkradli zemi? Proč by měla ODS tahat horké kameny z ohně za milion a půl voličů, kteří naletěli estébáckému mafiánovi.....o těch, co podporují japonského psychopata ani nemluvě....Jen ať si to pěkně vyžere...a jeho voliči taky. Za blbost se platí. A ještě něco....hnutí ANO žádný program nemá. Když to bude Babišovi k dobru, klidně postaví uprchlický tábor místo vepřína v letech anebo klekne na kohokoli...hlavně ať su dotace pro holdingRv

12 4
možnosti

Ano, on by šel a jak rád:-)

2 0
možnosti

I27v92a57n 16M29i40n53á18ř

26. 10. 2017 10:40

Těžko však vinit ODS a její odmítavost vůči ANO. Kombinace by to byla téměř ideální. Její postoj je však srozumitelně zásadový - není možné se občansky smířit, byť jen s pravděpodobností - premiérovi viny v souvislosti s trestně právním stíháním. Jak vidno, tato skutečnost je překážkou ke koaličním jednáním i pro jiné strany.

5 0
možnosti

Voliči rozhodli a to je to nejdemokratičtějčí určení sil na politické scéně na další snad 4 roky. Pokud s výsledky někdo nesouhlasí, je to jeho právo (volil asi někoho jiného). Ale výkřiky, že nejsilnější strana není dostatečně demokratická svědčí o samolibosti a osobování práva, že já dokážu lépe posoudit, co je a není demokratické. A v tenhle okamžik nejsem demokrat také.

"Tradiční" strany to projely svým nefungováním směrem k občanům a tím, že místo reálné práce a realizovatelného programu směrem k lidem celou dobu před volbami v různých variantách upozorňovaly na Babiše (agent, korunové dluhopisy, Čapí hnízdo,...na druhou stranu poprvé od 1989 přebytek v rozpočtu). Jaký div, že i ti jednoduší volili toho, o kom se nejvíc mluvilo.

2 3
možnosti

celist spadla kazdemu soudnemu cloveku a pokud jakakoliv partaj prohlasi pred volbami zasadni "ne" nebo "ano", musi se sveho nazoru drzet prave po volbach, byt by jejich vysledek prilis optimistickym nebyl

za "ne" po volbach kolem nevlady s ANO si vazim a zcela jiste nejsem jediny!

13 1
možnosti

J25a31n 50R60á46ž

23. 10. 2017 21:36

Takže chcete nové volby, že ano?

PS. Jsem zvědav na to, jak dlouho bude trvat, než se po dlouhém půstu na dobré posty nadržení členové ODS, zbaví Fialy. Akademik nemá šanci na vůdcovství v dynamické straně plné hladových vlčáků.

9 5
možnosti

Znevážení voličů ODS by naopak bylo jít do koalice s ANO. Slíbili před volbami, že s nimi do koalice nepůjdou. Vy natvrdo napíšete, slibování voličům skončili a teď začněte podvádět a chovat se jinak, je po volbách. FUJ !

18 0
možnosti

P67e20t65r 68U95h92e51r

23. 10. 2017 15:50

Co byste taky od člověka jeho ražení chtěl? Rv

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS