Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P35a63v90e23l 38R96e60m77e55š

5. 12. 2017 13:28

podle mne vše směřuje k předčasným volbám, takže v tuto chvíli je lepší pokud se ODS k ANO nepřidá. V předčasných volbách by mohli získat více hlasů

0 0
možnosti
BD

Kolouskovi to sežrali i s navijákem. Nesourodá směs politických zoufalců zákonitě musí vyvolat vzájemný konflikt. A tím skončí na smetišti dějin. Škoda - politická scéna by měla být vyvážená. Nyní náš čeká další fáze bolševismu až diktatury. ODS kdysi byla nadějí pro většinu národu.Dnes je jen pro smích. Pláč pana Fialy to potvrzuje.

1 1
možnosti
Foto

místo řešení skutečných problémů této země a jejích občanů nám předvádí jen přetahování o moc a pletichaření:-/

1 0
možnosti
JS

J83a35n 97S43v35a80t77e88k

29. 11. 2017 10:13

Takže buď se bude společnosti (myslím ČR) dařit ku spokojenosti nejen podporovatelů hnutí ANO, pak je (budoucí) výsledek ODS (a dalších, nejen pravicových stran) nezajímavý, protože voliči dají hnutí ANO "ano" k dalšímu vládnutí, a nebo (menšinová) vláda ANO s podporou SPD a KSČM nesplní očekávání (většiny) společnosti, a pak rozhodnutí ODS neúčastnit se na takovém projektu (podpory menšinové vlády ANO nebo dokonce vstup do ní) může být "výhra v loterii".

I mně by spíše vyhovovalo, kdyby strany a hnutí z tzv. "Demokratického bloku" dali najevo svou ochotu podpořit (byť se "skřípěním zubů") menšinovou vládu ANO, aby se hnutí ANO nemuselo spoléhat na podporu takové obskurní skupiny, jako je SPD, a na můj vkus extrémní (byť etablované) levice v podobě KSČM.

Nepodpora vlády ANO ze strany "demokratických" skupin v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR znamená, že ANO se bude muset spolehnout na podporu skupin, které mají slovo "demokracie" pouze ve svém názvu (SPD) nebo svým názvem přímo propagují ideje, které by se podle zákona propagovat neměly (KSČM).

A protože vždy platí "něco za něco", nemohu rozhodně z nastalé situace vesele skákat radostí a tlouci se přitom hrdě do hrudi, jací jsme my Češi, Moravané a Slezané pašáci, že jsme si tak "krásně" zvolili své zastupitele...

0 1
možnosti
JK

Neřekl bych, že ztrácí. Voliči dali ODS hlas s tím, že nebude podporovat Babiše. Takže spíše by ODS o voliče přišla, kdyby dělala Babišovi stafáž.

10 1
možnosti
LM

to je ten vynikající program?nepodporovat Babiše?

3 2
možnosti
KB

K46a92r56e92l 63B61o68k

28. 11. 2017 23:32

Nechte pravicové strany stranou, ale Vy musíte být radostí bez sebe, že Vaše milovaná strana se dere do popředí.

5 3
možnosti
Foto

Hmm, jenže já v žádné nejsem:-). Která že by to měla být?

5 0
možnosti
Foto

Musím se nad obsahem článku pousmát. Jak by asi probíhala hlasování ve vládě, kde by poměr ministrů ANO a ODS byl 3:1 nebo 2:1? Opravdu by se ODS mohla prosadit? A neskončila by pak ještě hůř než předtím ČSSD?

13 7
možnosti
VPS

Jak? Tak, jak by se byly domluvily v koaliční smlouvě.

Na Slovensku tak, na nátlak Bugárovy strany musel Fico hlasovat pro zrušení Mečiarovy amnestie za únos Kováče Jr. , i když to roky odmítal.

Vidím, že o politice toho víte véééélmi málo, příteli!

8 5
možnosti
ZB

V Česku žádná pravicová strana nikdy nebyla a není - jinak máte pravdu!

3 0
možnosti
JH

Voliči rozdali karty a politici s nimi odmítají hrát. Bodejť by se líbilo, chovat se podle toho, že jsme jen s 5ti % jen tak tak ve sněmovně, když jsme minule měli 12%. A když máme jen 1/3 hlasů vítěze a jsme i tak druzí. Tak kejháme a kejháme a tváříme se pichlavě. A ono jaký potom div, že se s námi nikdo o vládě nechce bavit.

Nikdo z téhle pravicové (i socdem) smetánky si nechce uvědomit, že vítězství Babiše je takové jen díky tomu, jakou práci pro společnost předváděly tzv. "tradiční" strany. A to, že ODS je na 11ti% je jen díky tomu, že velká masa lidí nechtěla volit Babiše a nevěděla koho jiného.

15 13
možnosti
SB

Okamura to řekl jasně. V opozici nic neprosadíme, je potřeba sedět ve vládě. Takže ODS v opozici bude jenom a jenom ztrácet kredit.

8 11
možnosti
JL

Pozna brzy svuj omyl. Dopadne stejne jako CSSD a Lidovci pred nim. A to ANO nebylo plne na vysluni!!!

7 3
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik