Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Nestačilo postavit sebelepšího kandidáta. Podle parlamentních hrátek s obsazováním funkcí "patřil" předseda GIBS komunistům.

Stačilo, aby komunisté přestali být paličatí a jakýkoliv jiný jejich kandidát by prošel.

Nešlo (je) o Ondráčka - šlo o to, zda budou komunisté diktovat. To testovali svojí tvrdohlavostí komunisté a přehradili odpůrci.

Je pravda, že neúčast některých poslanců (jistě ne všech absentujících) k zvolení napomohla. Postatné je, že kromě komunistů Ondráčka volilo ještě dalších 65 poslanců.

3 0
možnosti
Foto

Vy taky žijete ještě minulé války co? Už aby tu byla nová generace nenaočkovaná multikulti doktrínou

0 1
možnosti

Touhletou historkou jste mi připomněl jednoho cikána u nás na chalupě.

Oni ho chytli, když vykradl hospodu. Pořád zapíral a zapíral a když mu přímo v té hospodě začali snímal otisky, tak se přiznal a vinu hodil na hospodského: "měl si to líp zamykat"... ;-D

5 1
možnosti
PV

Ostudou vubec je, ze se najde dost hlasu, ktere zvoli cloveka s mluvou vrcholnych komunistu 50. let minuleho stoleti. Nicmene to opravdu vypada, ze opozice zase az tak velky zajem na jeho nezvoleni nemela, kdyz si takova spousta poslancu vali sunky nekde mimo PS.

2 1
možnosti
MT

To byl vsechno dukladne promysleny a naplanovany umysl. Aby pak pod tou zaminkou šli lidi vyřvávat a hulákat do ulic...

0 0
možnosti
Foto

Další "logik", který nám bude tvrdit, že za zvolení někoho do funkce mohou ti, co ho nevolili a ne ti, co ho volili. Kdyby to šlo, tak by vám měli vzít volební právo. :-/

12 4
možnosti
Foto

Zato vám by měli zamezit přístup k internetu.

4 8
možnosti
Foto

Zodpovědni za volbu Ondráčka jsou pouze ti kdo pro něj zvedli ruku-nikdo jiný, nesvalujte vinu na ty co z různých důvodů na schůzi nebyli.

Jediný další kdo nese částečně vinu jsou ti kdo jej zvolili do parlamentu a voliči těch stran, které s komunisty spolupracují-tedy SPD a ANO

8 5
možnosti
Foto

Pane Polický, když se hlasuje, tak se počítají hlasy pro i proti. To jste nevěděl? Takže když se někdo cpe v parlamentní kantýně zlevněnými chlebíčky, zalévá to levným chlastem a prošvihne důležité hlasování, tak samozřejmě vinný je.

4 3
možnosti
Foto

Já žasnu, kolik se tady vyrojilo obhájců Ondráčka a komunistů. Je zde podstatný rozdíl, Michal Murín byl ve služebním poměru od roku 1982 a šéfoval odboru obecné kriminality středočeské policejní správy, vedl kladenskou policii a byl šéfem policejního oddělení Praha-západ. Tedy nesloužil v elitním Pohotovostním pluku určeného k potlačování odpůrců komunismu a není členem KSČ. To, jak je vzděláný Ondráček a jak myslí ukázal ve svém projevu v Parlamentu. Byl to ukázka padesátých let.

9 1
možnosti
Foto

Nikdo nemohl u SNB šéfovat, aniž by byl členem KSČ.

2 0
možnosti
PK

Asi je cílem zvolit kohosi, velmi vzdáleného od obsahu této komise...příkladů pro tento postup je mnoho i z minulosti a to i na vyšších postech. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Nejspíš někoho, kým, díky jeho neznalosti problematiky, půjde snadno manipulovat, viz Mánička nominovaná Piráty, paní učitelka nominovaná ODS....

1 0
možnosti
Foto

Ondráčka si do čela komise GIBS zvolila opozice sama? Opravdu? Ale během několika předchozích pokusů zvolení Ondráčka neprošlo, byť těsně. Nebylo to spíše tak, že se nyní využilo situace, kdy v poslanecké sněmovně hodně poslanců chybělo? A kdyby to nevyšlo teď, zkoušelo by se to i nadále v naději, že jednou ten Ondráček přece jenom projde.

3 1
možnosti
Foto

Hlavně si ho tam sama nanominovala, takže bylo zbytečné se divit, že ho KSČM do volby neustále předhazuje a chce.

0 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik