Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M52i90l96a53n 76K42e71s84l

28. 7. 2018 17:04

Většina politiků má ty tituly získané poctivě či nepoctivě na en ono.Na rozdíl od některých doktorů nebo inženýrů je ke své profesionální existenci vůbec nepotřebuje.Nevím proč se je snaží získat.Zvedají si snad sebevědomí - já jsem bakalář a kdo je víc. Když jim prokáží,že jim disertační práci celou někdo za úplatu napsal ,tak stejně jim ten pochybný titul nevezmou.Nevím zda je možné se titulu vzdát.Asi také ne.Nevím zda je nyní při nástupu do zaměstnání nutné diplom předkládat.Já jsem jej získal před šedesáti lety.Celých těch šedesát let jsem pracoval v oboru.Celou tu dobu diplom ležel v šuplíku a nikdo na něj nebyl zvědavý.Při nástupu do nového zaměstnání byl jsem vždy přijat na zkušební období.Teprve po jejim absolvování jsme si plácli.Já vím,že nyní je to trochu jiné.Na funkci je požadovaný vysokoškolský titul a je úplně jedno jaký.

3 0
možnosti

Pozor, třeba Taťána Malá je klasická podvodnice. Nejde jenom o titul, ale také o neexistující koncipientskou praxi 300 km od domova. Jakmile by ji měla, mohla by se stát advokátkou. Usilovala též o to, stát se insolvenční správkyní. Vše pokud možno s co nejmenšími obtížemi. Přece byla zaměstnána jinak - je to regionální politička ANO, podniká s manželem. Jenom ten zpropadený titul jí chyběl, aby ještě o něco mohla rozšířit to podnikání. Tak si ho zařídila.

4 0
možnosti
JB

J19a41n 15B88u50r24d58a

28. 7. 2018 13:23

Proč do toho strkáte objevnost či převratnost? O kvalitách těch pracích ty aférky přeci vůbec nejsou. Dále, kdo se chlubil tím, jak rozbíjí vládu? Celá to vypadá jako byste chtěl něco napsat, neměl čas to ani trochu rozmyslet, ale stejně to vydal. Ale díky za klišé s nesmiřováním se s volbami; dnes jsem ho ještě nikde neviděl.

3 1
možnosti
SN

:-).......Bezvýhradný souhlas ! R^R^R^

1 1
možnosti
VV

Cesti trollove v ruskych sluzbach se o to pokousej uz hodne dlouho. Zatim zvladli jen jeho odstoupeni z funkce ministra vnitra.

0 2
možnosti
Foto

Kterého ministra vnitra, drahý Vokoune?

1 0
možnosti
Foto

Pane Šarapatko, věřím, že jste ve svém článku nic od nikoho neopsal a nikoho nepřiznaně necitoval, ale to jsou snad jediná pozitiva.

Novináři vždycky - podtrhuji vždycky hledají na politiky, zvláště ty nové, nějaké škraloupy. A je jedno jestli jsou z ANO, ČSSD nebo ODS. S tím musí každý, kdo se hrne do nejvyšších pater politiky, počítat. Malá prostě chtěla být velká a Krčál, možná dobrák od kosti, příliš přecenil svou šedivou nezajímavost, která nebudí novinářský zájem. "Opisovacích" afér bylo dost už předtím, aby věděl, co riskuje.

5 1
možnosti
SN

:-)....Pane Raveku, rád Vám odpovím! Dělo se něco podobného při sestavování předešlých vlád? Nečase.....řízeného přes dříve zřejmě nepoznané slasti "carevnou", nebo Sobotkově, neslané, nemastné, nic neřešící? Ekonom Babiš dokázal udělat se zloději pořádek! To vadilo a moc! Pak se objevilo Čapí hnizdo, dluhopisy. Teď se zase zkoumají diplomky. To by měli prověřit u všech poslanců, a sněmovna by byla poloprázdná!

Denně novináři živená nenávist proti presidentovi a Babišovi, protože zhrzená menšina, které dosavadní vlády vyhovovaly, to v čele s Kalouskem, Fialou, aktivně podporuje: NOvináři......prodejné děvy.....koho chleba jíš, toho píseň zpívej ! Amen!

1 7
možnosti
Foto

I30v87a58n 57M92a82r48e46k

28. 7. 2018 11:32

P.Šarapatko, karma R^

3 10
možnosti
Foto

Ode mě též. A těch zapšklých je, jak se zdá mnógo.

2 0
možnosti

Já myslel, že vy Okamurovi konspirační teoretici jste proti Babišovi. Tak vy ho podporujete? Začínám mít chuť vidět vaši diplomku...

6 0
možnosti
Foto

On, Honzo, Babiše nepodporuje, nýbrž komentuje.

1 0
možnosti
Foto

Pane Šarapatko, když je něco pravda, tak to není nařčení. A k tomu vašemu poměřování kvality ministrů. U paní Malé se to nedalo poměřit ani kvalitou diplomky, ani kvalitou její předchozí práce. Budete si muset vymyslet jiné kritérium.:-/

12 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik