Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P79e43t73r 22U38h75e10r

28. 4. 2019 15:22

Pro jaké závažné morální delikty musel požádat Daniel Herman o zbavení kněžských povinností?

0 0
možnosti

Šarapatko, tady se tváříte téměř jako děd Vševěd, ale to, že církve, které tehdy ještě neexistovaly, dostanou odškodnění jen díky církvi Římskokatolické, která se rozhodla postoupit jim část financí ze svého odškodnění, to nevíte?

0 0
možnosti
Foto

Ale já to vím pane Roudenský, proč si myslíte že to víte jenom Vy?

1 0
možnosti
Foto

Žádná církevní organizace ani círjkve samotné, které dnes se nějak mají podílet jak na fyzickém předání majetku, tak na finanční plnění, neexistovaly v r. 1948 jako právnické osoby. Fara byla příslušenstvím kostela, dnes je tomu naopak, kostel je příslušenstvím fary.

Co se samotných církví týče, které dostávají finanční plnění, tak jim nebylo odňato vůbec nic, toliko právě jednotlivých církevním organizacím, tedy např. řádům, např. voršilkám, pokud pomineme otázku vztahu příslušenství a vlastnictví.

Nelze najít žádnou právní kontinuitu mezi tehdy a nyní.

0 1
možnosti

P16e84t60r 51B84u76r36i12a82n

28. 4. 2019 13:35

To, že hlasování parlamentu ČR je pro vás neprůhledné, je samo o sobě dobrá darda. Zvlášť u člověka, který za cizí peníze letěl na Krym v rámci nezávislé skupiny jednoho muže, aby tam podpořil krádež Krymu prohlášením, že vše bylo naopak v naprostém pořádku. Takže neoznačení cizí vojáci se samopaly v Krymském parlamentu = jasné a v pořádku, elektronické hlasování parlamentu ČR = neprůhledné.

Také je prčovní posuzovat správnost nějakého zákona podle toho, kdo "nedůvěryhodný" ho podporuje. Zvlášť od člověka, který kandidoval za SPD Tomia Okamury. To už není pouhé fo pa, to je exkurze ze dna žumpy.

2 2
možnosti
Foto

Vážený pane Burian, co takhle něco k církevním restitucím? Nevím sice kdo jste, ale dle Vašeho vyjadřování soudě, jste pěkné........ kvítko (to abych nemusel mluvit vulgárně:-))

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik