Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

L11u46k11a49s 62F92i45k55r

1. 9. 2019 20:42

Kdy priznate kdo vam platil cestu na Krym - FSB ci GRU?

0 0
možnosti
Foto

Něco k tématu, ubohý člověče?

0 1
možnosti
MM

O zahraniční politiku se nemá starat president, pouze vláda prostřednictvím ministerstva zahraničí !!

Upravujete si Ústavu dle sebe ve stylu MZ je MZ.

3 0
možnosti
Foto

O tom jak někdo dělá "vlastní politiku" mimo vládu a prezidenta píše Šarapatka, který ji dělal v roce 2014 na Krymu

Krym se chystá na referendum o připojení k Rusku. Legitimitu hlasování, které téměř celý svět odmítá, mohou dodat zahraniční pozorovatelé. Jedním z nich bude i český poslanec Milan Šarapatka z Okamurova hnutí Úsvit. Ani on však netuší, kdo ho vlastně na poloostrov pozval.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/krym-ukrajina-referendum-sarapatka.A140314_133158_domaci_aha

Ale chápu, že když někdo šlápne na "kuří oko " vašim přátelům tak se Vám to nelíbí.

Za mně je chování jak Hřiba tak Koláře v pořádku-oni totiž na rozdíl od Vás na Krymu dělají to co přísluší jejich funkcím a nač mají mandát od svých voličů.

4 2
možnosti
Foto

Milý pane Polický, myslím, že je asi zbytečné vám odpovídat, ale nedá mi to. Nevím, jak jste se choval za totáče, ale ve svobodné zemi jen "zobete" informace, které vám ČT a spol. nasype. Takže v tom totáči nejspíš stejně. Já jsem měl v té době punc "antisovětčíka" a na Krym jsem taky jel proto, aby mi ČT nenafukovala hlavu jako vám.

Pěkné odpoledne.

1 2
možnosti
Foto

Já myslím že kdyby se ti Vámi jmenovaní naváželi do USA, tak byste zde zahltil stránky jenom samou chválou. O tom to totiž je.

Ono to u Vás začíná už perexem, že zahraniční politiku dělá vláda s prezidentem. Ne, tu totiž má dělat jen vláda. Ale náš moudrý prezident je poskokem Ruska a Číny, tak to je samozřejmě v pořádku.

6 0
možnosti
Foto

Představte si, pane Flaška, že mi je zcela lhostejné, do čeho se navážejí. Mně vadí, a o tom byl můj článek, což jste asi nepochopil, že se montují do zahraniční politiky ČR, ačkoli o ní, evidentně nic neví.

0 0
možnosti
SN

:-).............. Výborně napsáno ! Všem těm omezeným na rozumu nedochází, že to byl jen voják, který plnil rozkazy nadřízených ! Nejde neuposlechnout rozkaz! KDo byl na vojně, (pochybuji, že by Kolář na vojně byl), měl by to vědět.

Čili zodpovědní jsou ti co rozkazovali Koněvovi, a rok 68......s tím už neměl vůbec nic společného!

Ale.....starosta si udělal píár! Je otázka, jestli dobré, nebo špatné. Jak je vidět, je pořád řada lidí, kteří se přepisování dějin brání.......a to je výborné!" R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Stando, zlatá slova: " Všem těm omezeným na rozumu". Ale ani sebekritika se nemá přehánět.

1 0
možnosti
DR

"...starosta Kolář nemá evidentně nic jiného na práci, než se prostřednictvím sochy Koněva hloupě zviditelňovat..."

Tak to se mu povedlo dokonale.

2 1
možnosti
MM

Starosta Kolář má mimo jiné práci zajišťovat pravidelné mytí a očišťování sochy a kdo to má pořád platit.

Poraďte mu.

1 0
možnosti
MB

Válka byla ukončena v r. 1945. Vše jasné - Zde vítěz - zde poraženec. Zřejmě, aby to bylo ještě jasnější, tak se po 35 letech postaví socha. V totalitě to jasné je, ve svobodě to ovšem přinese již soustu otazníků ! Co se tedy připomíná ? O válce? - to víme. Na podstavci se pak i objeví rudá barva. Znázorňující krev, stékající zpod maršálových nohou – Patří tam = Připomíná další letopočty - 1956, 1961 a rovněž 1968 Maršál byl úsilný, bojoval neustále ! Říkám pořád - Sochu osadit tabulkou a ponechat = Osvobodil, pak šel škodit a okupovat zase jinam ! Všichni jsou spokojeni – Socha konečně rozumně slouží ! Každý si vybere to své, potřebné ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Taky si to tak nějak myslím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik