Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J76i90r45i 16V60r24a88b39e17c

14. 12. 2019 12:42

Já bych řekl pane Šarapatko, tam kde jste působil, tam patříte. O EU toho moc nevíte.

RvRvRv

4 5
možnosti
Foto

Sorry. Mělo být plus.

0 0
možnosti
Foto

Článek opět plný polopravd, lží a demagogie.Rv

Např. to o těch dotacích, nějak jste opomě zmínit, že ty větší dotace dostávají právě ti chudší, ti nově přistoupivší a s tím diktováním je to přesně naopak, v mnh případech jsou to malé země, ktré blokují dohody a hlavně v EU parlamentu mají poměrně větší zastoupení ti menší a v některých rozhodovacích procesech mají všichni právě jeden hlas přes to, že jsou v EU země s 5 miliony obyvatel a země s 80 miliony.

Ne USA nebyly TABULA RASA naopak mezi státy současných USA byly větší rozdíly než mezi zeměmi Evropy, nešlo totiž jen o rozdíly mezi průmyslovými a zemědělskými regiony, ale byly tam i zásadní politické rozdíly např. v otázce otroctví a rasismu.

Bruselští "nevolení" úředníci jsou stejně nevoleni/voleni jako ti naši a hlavně Britanii ani nevydírali ani nezastrašovali, Nebo jestli máte pocit, že vydírání je, že se dohodli s MAyovou a když ta se nedohodla v rámci GB tak se dohodli s Johnsonem, nebo je snad vydírání, že opakovaně vyšli vstříc v odkladech pro konečné rozhodnutí nebo co vlastně myslíte tím vydíráním?

Ne V4 opravdu není alternativou pro EU ani velikostí (samotné Německo je větší než celá V4 cca dvojnásobně) ani politickým vlivem ani počtem obyvatel. V4 je umělý konstrukt, kerý nemá žádný faktický význam.

To, že by alternativou EU byl Benelux, či skandinavie si možná může myslet tak Šarapatka a mluvit o tom Rusští pohunci, kteří se snaží bagatelizovat významEU.

Ne UNie se před Lisabon nevrátí, právě proto, že před Lisabonem to nefungovalo a různé země se předháněly v různých dotacích a ochranářských opatřeních tak došlo k užšímu provázání. byl to jen logický vývoj, k kterému se spěje od počátku EU.

4 3
možnosti
Foto

Jen by mně zajímalo jaký a kdy vlastně ten brexit bude. Oni sice konzervativvci vyhráli, ale v minulém parlamentu to byli právě konzervativci, kteří e nedokázali dohodnout jestli Brexit ano či ne a pokud ano tak jeslti bez dohody nebo s dohodou a už vůbec ne na tom jak ta dohoda má vypadat.

Takže ano Konzervativci vyhráli, protože Corbyn byl větší strašák než Brexit, ale to jaký Breit bude a zda vůbec ude zdaleka není tak jisté.

PS. Otázkou jestli nepůjde zároveň o lautí píseň GB, protože Skotská národní strana posílila a chce samostatnost a představte si, že ti co těží z referenda o Brexitu teď odmítají tŕeferendum o samostatnosti Skotska-to je postavené na hlavu. Budete tak psát jak Johnson vydírá Skotsko?:-)

2 3
možnosti
Foto

Parta v Bruselu až příliš připomíná komunistické papaláše. Ti také neúnavně a do totální omrzení žvatlali jejich frázovité žvásty a bylo jim jedno, že způsob, jakým socialistický tábor vedou, míří k jeho zániku. Myšlenka sluníčkářské, migrantům doširoka otevřené Evropy je stejně od života utržená, jako celospolečenské vlastnictví výrobních prostředků. Idea dotovaného trhu je stejně zvrácená jako řízení trhu prostřednictvím Státní plánovací komise.

4 7
možnosti
Foto

Vy asi znáte komunistické papaláše a SPK přímo z osobního kontaktu a úspěšné spolupráce. V tom případě byste měl protestovat proti účasti členů KSČ(M) v EP. Vždyť právě oni tam ducha socialismu vnášejí, viz s. Ransdorf (RIP). ;-D

4 3
možnosti

Naprosto souhlasím, ale obávám se že reforma EU je naprostá utopie. Ti vypasení bruselští kapři si ten svůj královsky placený rybník určitě dobrovolně vypouštět nebudou, poněvadž se v něm mají dobře. Proto pokaždé když má EU nějaký problém, tak to dopadá vždycky stejně. Na začátku plná ústa slov o reformě, která se ale časem samozřejmě vytratí a jede se dál ve starých kolejích.

3 0
možnosti

:-)......ačkoliv první diskutér s Vámi nesouhlasí, já jsem stejného názoru!

Proč by si měla nechat poroučet letitá a důstojná Anglie, pořád ještě s královnou v čele od potomka národa, který vyvolal dvě světové války a dnes se pokouší otevřenou náručí zaplevelit Evropu a tím později ohrozit všechny její obyvatele, potencionálními teroristy! Kolik vidíme na těch přijíždějících člunech, ev. lodích utrápených matek s dětmi?

Z 90% mladí vysvalovaní synci, někdy ve značkovém oblečení v ruce mobily s nevyčerpatelným kreditem! Jaké budou asi konce?

Nooooo a Macron? Doma mu už půl roku každý týden demonstrují tisíce lidí, dělají škody a jako by se ho to netýkalo!

Anglii došla trpělivost, EU ji odchod maximálně stěžuje ať zbytek vystraší, protože se obává dominového efektu. Ale....ten stejně jednou přijde! R^R^R^!!

4 4
možnosti
Foto

jenže ona ta Británie odchází z EU z úplně jiných důvodů, "politologu"

4 3
možnosti
Foto

Máte tam hodně pravd, ale bohužel i hodně klasicky kremelských lží. Jako příklad uvedu Vámi zmiňované vydírání Velké Británie ze strany EU. Můžete to upřesnit?

A bohužel takhle přesně postupuje podvratná propaganda. Do svých žvástů zakomponuje některé pravdy a pak to celé má působit seriozně. Ale seriozní to vůbec není. Stačí si už jen připomenout Váš výlet na Krym a víme odkud vítr vane.

11 4
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS