Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý je nahraditelný. Prymula si to pohnojil sám. Mimochodem, co tipujete : otevře se v pondělí 1. stupeň ZŠ nebo do té doby vybouchne jaderná elektrárna ? To máte jenom jako příklad komunikačních schopností plk. MUDr. Prymuly.

0 0
možnosti
Foto

To je zajímavý názor, Vy říkáte politické hnojiště tomu, když politik udělá chybu a proto musí odejít? Takže čistá politika nejspíš znamená, že si politici dělají, co chtějí, novináři to přehlížejí a občané tolerují? To je zvláštní přístup.

0 0
možnosti
Foto

Co dokázal Prymula???

6 1
možnosti
Foto

Inspiroval řádu autorů k produkci sci-fi literatury.

1 0
možnosti

Bezmyšlenkovitý respekt k autoritě je největším nepřítelem pravdy. A. Einstein

8 1
možnosti
Foto

Škoda mnohem větší je, že když věděl dál než všichni a je tedy takový vizionář a je tak dobrý, nerebeloval viditelně. Viditelně a razantně i přes léto...Aby ho to stálo cokoliv, rozumíte? zkrátka cokoliv...Mám věru za to, že na kleknutí Vojtěcha čekal. Mám poněkud za krkem hlavně pachuť jeho chuti na funkce...bohužel v první řadě. Vědecký rozhled mu neberu...

Napříč názory teď vede ten jediný. Umět lidem předat věc tak, že ji vezmou a pochopí strategii vlády. A semknou se...To nemůže udělat nikdo, kdo se plíží nocí z prostor provařených kšeftmanů v několikerém porušení jako malý smrad. Odbornost neodbornost. Dejme prostor jiným, někde schovaným špičkám v oboru - kteří jsou podle mne neprávem zacloněni někým, kdo se bohužel v době marasmu nedokázal stát ideálem a symbolem cesty k vítězství. Nesnáším věčné omlouvání manýr těch nejvyšších. Na šarapatčích typech, to se omlouvám, se dostáváme tam, kde přesně nyní v zemi jsme.

8 3
možnosti
Foto

po prvním projevu reálného hodnocení odsunuli Prymulu do funkce zmočence vlády. jako disciplinovaný plukovník mediálně ustoupil.

0 0
možnosti
Foto

Opravte si titulek: Škoda, že byl Prymula ministrem.

To zní pravdivěji.

Rv

6 3
možnosti
Foto

Napište si vlastní blog a nazvěte si ho podle svého:-)

1 0
možnosti

Svádět pochybení politika na hyenismus médií je hodně pochybné.:-/

6 4
možnosti
Foto

Něco podobného by se dalo napsat i o Davidovi Rathovi, který jako šéf LOK zavedl pořádek v tom, aby pojišťovny platily včas lékařům a zlepšila se lékařská péče.

Ironií osudu je, že David Rath za 6 milionů v krabici od vína dostal 7 roků natvrdo a Prymula, který zařídil, aby 117 milionů z peněz daňových poplatníků odešlo na účet jeho dcery, dostane od prezidenta Zemana naše nejvyšší vyznamenání: https://www.arfa.cz/117-milionu-korun-tolik-vydojila-utajena-firma-plukovnika-prymuly-s-nastrcenu-dcerou-24-tady-je-seznam-farmaceutickych-firem-s-nimiz-spolupracoval-vsechny-nam-chteji-prodat-svou-vakcinu-proti-ko/#.X5lCSFBCfIU

2 1
možnosti

Docela s Vámi souhlasím.R^

5 1
možnosti

J47a89n 16Š31e47s45t63á64k

28. 10. 2020 10:09

"nebyl připraven na naše politické hnojiště a hyeny z našich médií." Jasně, hyeny z médií, které nepochopily, že geniální pan profesor nemůže kvůli ministerské almužně přerušit své boční kšeftíky, kde už je po desetiletí zavedenou značkou. Navíc to, že se po večerech občas věnoval i svému soukromému byznysu, to byla pro něj forma terapie, tedy odpočinku. Čili bylo to pro dobro nás všech. Dobře nám tak. Naštěstí nás autor pomstil tak, že dal bulváru jasně najevo, že kdykoli jim někdo umře na Covid, že to bude jen proto, že oni sami vyhodili Prymulu.

7 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik