Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Ty hole, to není špatný nápad. Musí být bambusové ?:-P

0 0
možnosti
AN

A28l33e62š 56N37o78v13á22k

25. 2. 2021 14:58

základní problém je v metodice, jakou se tvoří statistiky. V Německu se do statistik dostane jen ten, kdo má skutečné příznaky, u nás každý, kdo má pozitivní test.

0 0
možnosti
VV
JZ

Pan Šarapatka nezklamal, opět taková komunistická nenávist vůči podnikatelům, kteří "prý neodvádí na daních ani korunu". Zeptám se pane Šarapatko, nejste náhodou absolventem moskevské školy pro diplomaty v neblahých časech socialismu?

Vy ani nevíte, co je podnikání a pokud restauratér zaměstnává lidi na pracovní poměr, tak za ně platí minimálně daň z fyzických osob.

1 3
možnosti
Foto

Pane Ziegler, Vy jste opravdu boží...člověk:-) Ten článek je přece úplně o něčem jiném, ale Vy, ve své hloupé ideologické zaslepenosti, si jedete jen ta svoje klišé. Na MGIMO jsem nechodil, ale i kdyby, Vám do toho nic není.

0 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Jsme věčně nespokojení, uremcaní Češi. ;-O Dovedeme jen nadávat a závidět úspěšnějším - ale odepřít si v této době těžké nedovedeme vůbec nic. Všechno svádíme na vládu (netvrdím, že nedělá chyby)- ale my nic? My jsme vzorní? Anebo- "já nic , já muzikant? Anebo švejkovsky všechny bezpečnostní nařízení "mazaně" obcházíme - a ještě to považujeme za hrdinství. Jo, na to jsme opravdu borci. (I když samozřejmě - a díkybohu ne

všichni). A pak se nedivme jak to u nás vypas dá. ;-( Rv

4 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik