Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sbirka slaboduchych nesmyslu.:-/

0 1
možnosti

K82a19r36e56l 20B24o54k

24. 4. 2021 9:59

Šarapatka se nezapře.

0 1
možnosti
Foto

Nevíte někdo jestli to co chodí po síti ,že Rusko zatklo živé agenty CIA a předložilo důkazy ,údajně nějaká videa je pravda nebo je to fake.?

0 0
možnosti

J45a43n 80R14i16c49h47t57e75r

23. 4. 2021 11:43

Ne že bych souhlasil se vším, ale jedno je jisté: dávat ultimáta jakékoli velmoci je spíše komické a nedosáhne se tím ničeho. Spojenečtí představitelé vyzvou k dalšímu z mnoha semknutí a firmy z jejich zemí pak obsadí trhy, o něž v důsledku téhle hurá akce české firmy přijdou.

Popravdě nevím, jak přesně by se taková situace měla řešit, ale tohle zcela jistě cesta není.

3 1
možnosti

Pan Šarapatka má asi utkvělou představu, že Rusové se před 100% důkazy skloní :-) Jestli by tedy mohl odkázat na nějaký precedent, kdy kdokoli s Ruskem jednal podobně a něčeho dosáhl.

2 2
možnosti

Je úžasné, jak to má Šarapatka vyvážené: "Po levici s donedávna rozpínavým Německem a po pravici, holt, s Ruskem, jaké bylo, je a bude."

Takže Rusko, diktatura, která navazuje na Brežněva a i dnes si podmaňuje cizí území vojenskou silou nebo na nich páchá těžké zločiny, je vlastně jen "svoje". Zatímco Německo, které tři čtvrtě století nikoho nenapadlo ani se k tomu nechystá, postavilo nacismus mimo zákon a jeho projevy tvrdě trestá, vypracovalo se tak, že je dnes vzorem demokracie, a za zločiny nacismu se stále hluboce stydí, ač za ně dnešní generace Němců nemůže, je třeba označit za "donedávna rozpínavé".

7 1
možnosti

J18a82n 50R78i13c86h18t62e47r

23. 4. 2021 11:35

Na druhou stranu, Německo nás za posledních tisíc let napadalo asi tak 950. Spojenci jsme čtyřicet let.;-)

1 0
možnosti

Milej, zlatej Gospodin Posol, tady jsou 100% důkazy

typem a povahou důkazů zbytečně odhalím svoje zdroje, to Vás nenapadlo ?

deset titulů před jménem i za jménem, ale nápady jak absolvent Vysoké školy života

0 1
možnosti

Dukazy ziskane vysetrovanim tajnych sluzeb nepredlozi verejne nikdo, max omezenemu kruhu spojencu. To chape kazdy. Jen demagogove sovetskeho typu delaji ze ne.

0 0
možnosti

R^

Nevím, co bych dodal.

Snad jen, že západ nepotřebuje, abychom měli partnery, ale abychom byli jen jejich nohsledy, vazala, žoldáky za jejich zájmy a bojištěm pro jejich války.

Nevím, jaký je poměr diplomatů ambasády české v USA a USA u nás, ale je zjevné, že USA tady u nás má spoustu trojských koní, kteří jednají v jejich zájmu, v neprospěch naší země (dokonce si ve svém řiťolezství chceme z nich vybrat i prezidenta).

:-)

5 3
možnosti

Jedno české přísloví říká: Kdo se směje naposled ,ten se směje nejlíp.

Myslím že zde to platí stoprocentně, sice Vystrčil, Langšádlová ,Pekarová a Bartošek řičí blahem jak jsme to Rusku nandali ale čas ukáže kdo na to vydělal a prodělal.

4 4
možnosti

Další vlastenec, který przní vlastní jazyk.;-D

3 1
možnosti

Zdaleka nejen tato diskuse a poměr mezi jejím obsahem a dosaženou karmou článku vypovídá mnohé: lidé už si troufnou vyjádřit svůj názor jen v anonymním hlasování; napsat ho pod svým (většinou) pravým jménem už ne. To ještě před pár lety nebývalo.

3 2
možnosti

A co se zamyslet nad tím, jak se dá udělat karma a jak je to s možností přispívat diskuse?;-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik