Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šarapatka, proruský kolaborant...

0 0
možnosti
Foto

Vy jste ale debil, s prominutím:-)

0 0
možnosti
Foto

Prominentní politik z TOP09 se choval transparentně, v parlamentu znásilňoval Ústavu, ve spúrše pak spolužačky. Nechápu proč odstupoval, jeho voliči mu to měli rozmluvit.

0 1
možnosti

P57e86t29r 28B93u13r15i82a52n

29. 5. 2021 15:10

Odstoupení politika při otevření nějaké jeho kauzy není opravdu automatickým přiznáním viny.

A pokud tvrdíte, pane Šarapatko, že ano, potom nám řekněte, k čemu se tím Feri přiznal. Dám vám na výběr, ať nemusíte tápat:

A) že Feri brutálně znásilnil více než třicet žen a další, které si na to v průběhu kauzy ještě vzpomenou.

B) že se choval jako hulvát minimálně u části žen a činil na ně nepřípustný nátlak na hraně zákona.

C) že se choval po alkoholu k ženám jako křupan, což je neslučitelné s chováním politického zástupce.

A ještě jedna věc mě zarazila. Ač o tom, jak se choval Feri k ženám, nemám žádné pochybnosti a iluze, zajímavé jsou výpovědi poškozených, jak k tomu prý docházelo. Jedna vypověděla, že:

Na večírku se s Ferim dobře bavila a popíjela. Potom s ním dobrovolně odešla do ložnice (výpověď svědků), protože s ním nechtěla mít žádný sex, na což si prý už nepamatuje. Tam jí paměť opět naskočila a pamatuje si, že mu jasně řekla, že tam jsou spolu proto, že nic nebude. Když se pak spolu vyspali, a ona v bytě plném lidí při tom vůbec nekřičela ani se nebránila, zjistila, že byla de facto znásilněna.

Připomíná mi to onen starý vtip z banky:

"Slečno, ta stodolarovka je falešná."

"Tak v tom případě jsem byla znásilněna!"

4 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, že mezi lety 2015 a 2020 nic neudělal, pane Buriane, šlo přece jen o hříchy mládí ;-D:

"Není pro mě většího pocitu potupy a osobního selhání než se ohlédnout zpět na situace, kdy jsem se zachoval nevhodně, nepatřičně či negentlemansky. Všechna taková selhání mě mrzí a hluboce a upřímně se za ně omlouvám. Třebaže jsem se z chyb poučil, nelze nic odbýt jenom tím, ŽE JSEM BYL ZKRÁTKA MLADÝ a nyní žiji jinak."

Když milujete, není, co řešit ;-D

2 4
možnosti
Foto

Pane Šarapatko, něco se vám stalo, zešílel jste? Měl jsem vás za uvážlivého člověka, se kterým sice nemohu vždy souhlasit (což je normální), ale co je tohle?

0 2
možnosti

"množících se obvinění ze znásilňování mladých žen" klasické lživé a bolševické plivnutí rudého negramota.....

16 14
možnosti

Zatím tu plive někdo úplně jiný a autor to fakt není.

11 6
možnosti

Máte pravdu, že to prospěje zejména Pirátům, ale BIS by to také mohla hodit na ruské agenty GRU.

;-D;-D;-D

10 3
možnosti
Foto

J60o36s51e71f 80B90á94r63t32a

28. 5. 2021 21:32

Prý znásilnil i Čepigu s Miškinem ;-D

9 1
možnosti
Foto

Vždyť ono je už úplně jedno, kdo to všechno vytáhl pane Šarapatko. Za těch třicet let už nám politici ukázali tolik špíny a hnusu, že teď už nám jen a pouze

všichni dokazujete jaké je to prostředí svinstvo a jak se cítíte být nadlidmi. Stále jen něco slibujete, pomlouváte se navzájem, sbíráte jeden na druhého hnus, a když jej máte dost, a je příhodná doba, predhodíte to lidem. Nevím jak teď Feri, ale stejně to vždy dopadne tak, že se udělá bububu, pár let se to potáhne a stejně se nic nestane. Kromě Ratha. Kdyby to nebylo trapné a smutné, je to k smichu. Je úplně jedno, o kom si myslíte, že tuto záležitost vytáhl. Vám jde jen o to, využít Feriho problém a k tomu přidat svoji omáčku a na někoho poukázat. Stále před volbami to samé. Piráti na TOPku, ODS na ANO, ANO na SPD a Vy na Piráty. A tak to tam mydlíte mezi sebou stále dokola, jeden na druhého.

10 1
možnosti

J91a86n 58R65á22ž

28. 5. 2021 18:34

Feri byl velký propagátor šaškárny nazvané MeToo. Už jenom proto mu tu ostudu přeji. A hodně to vypovídá

o lidech stejného názorového spektra jako je Feri. Nedá se jim věřit, že to co na veřejnosti hlásají myslí doopravdy a jednají podle toho. Podobných kontrastů slov a činů budeme svědci u osob z nové gardy politiků, kteří se dostanou k moci po volbách , vícekrát. Jen co skončí doba jejich hájení a Babiš přestane být pro novináře padouchem č. 1, hon začne.

19 1
možnosti

Kouzlo je v tom, že jak reportérky tak i dáma, která má Feriho střídat k Me Too patří.

1 0
možnosti
Foto

Ale: na černošských životech záleží (BLM), tudíž i na Ferim s předky z Etiopie. A řešit nějaké znásilněné bílé holky, odmítaly ho, že jsou nejspíš rasistky, beztoho jejich pradědečkové byli otrokáři. 8-o

14 0
možnosti

Pana F. ani jeho partaj vůbec nemusím, ale zcela obecně, nadpis blogu má vypovídací hodnotu i o vás...btw. nikdo mu nic neprokázal a asi ani neprokáže...

4 6
možnosti
Foto

Dobrý den. Ano, to oslovení je hodně drsné!. Záměrně. Jak byste ale Vy pojmenoval člověka, který má pocit, že libovolná žena, která se mu líbí, je tady vlastně jen od toho, aby mu poskytla orální sex nebo podržela ve sprše? Zkuste to. Frajer, sekáč, jednička?

12 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik