Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

L25u72k37a53s 70F38i98k17r

25. 2. 2022 17:05

Dalsi rusacky kolaborant (FSB/GRU placeny "vylet" na okupovany Krym) co radej couva, protoze se boji, ze by mohl viset?

4 1
možnosti
Foto

Vy jste ale fakt přírodní úkaz! Copak jste udělal vy pro Ukrajince kromě hloupých keců na netu? Že byste třeba šel pomoct na Ukrajinu bojovat?

1 1
možnosti
Foto

Jo, že pan Šarapatka nebyl šokován, když jel na Krym dělat okupantům Krymu užitečného.......Cestu si nechal platit Euroasijskou pozorovatelnou pro demokracii a volby. Na jejím webu přitom pravidelně publikuje belgický aktivista Luc Michel. Francouzská média ho označují za člověka s ultrapravicovými názory, který vyjadřuje podporu světovým diktátorům. No co lze čekat od osoby, která je ve straně Okamury.

5 0
možnosti
VV

Pane Sarapatko, diky vasi Krymske misi mate na vasich rukach take krev tech ukrajinyskych deti.

Muzete zde psat co chcete, ale nikdy, opakuji nikdy uz ji nesmyjete.

8 2
možnosti
VV

Plus od vas Jiri Tichy by znamenal ze jsem napsal neco spatne, ale timto minusem jste potvrdil, ze i na vasich rukou lpi krev mrtvych ukrajincu a ukrajincat.

Stydte se.

3 2
možnosti
Foto

Pane Šarapatko, pokud hrajete šachy, rozložte si na stůl šachovnici a táhněte. Pokud šachy nehrajeme, udělejte totéž.

5 1
možnosti
MV

Zeman pochopil až po 5 letech... Teda...pochopil...kdyby neodsoudil,tak je fakt už jen k hodně smutnymu politování. Člověk se až nediví - ani Zemanovi, ani Vám.

3 0
možnosti
JK

Autor ke zlotřilý kolaborant. Je jasné, že NATO je dobrovolné sdružení států, které chtějí společně zajistit svoji obranu. Pouze obranu, bohužel se toho drží i nyní a nechtějí pomoci Ukrajině i když by to bylo legitimní. Stejně tudy poženeme putina zpátky do Ruska, ale dojde nám to až budou padat rakety na Prahu.

Putin vtrhl na Ukrajinu právě proto, že o obraném paktu ví a směje se, jak dodržujeme smlouvy. On dokáže jakoukoliv roztrhat ve vteřině.

Takže vy (tady se přimlouvám o povolení aspoň jednoho sprostého slova) dobře víte, že NATO Rusko nikdy neohrožovalo, jen papouškujete lži šíleného vraha jak ho označil i Zeman. Proto jste kolaborant.

Putina trápí jen jedna věc, mohl přijít o svoji moc, to jako šílenec nechce nepřipustit. Totiž svobodná a prosperující Ukrajina spolupracující se západem a upadající a zbídačené Bělorusko i samotné Rusko by v nabouralo i jinak precizní propagandu, která evidentně na vás také nechala stopy.

Putin by byl brzo sesazen, souzen, a odsouzen vlastním lidem. Ono k tomu stejně dojde, jen se zapíše do dějin jako krvavý krutovládce co rozpoutal zbytečnou a předem prohranou válku.

12 1
možnosti
Foto

Dobrý den pane Kučera. Děkuji za hodnocení. Třeba byste ale mohl také napsat něco z vlastní hlavy, co jste se nedočetl v novinách:-)

1 8
možnosti
DK

"Věřím proto, že hrůzy nynější války na Ukrajině přimějí všechny mocnosti, kterých se to týká, aby si uvědomily svoji zodpovědnost za osud Evropy"

Jako že by se této úvahy zúčastnil i Putin?

achjo...

2 0
možnosti
JS

V každém případě odsuzuji ruskou agresi. Víc udělat asi nemohu. Ale pořád se mi dere do hlavy myšlenka , proč jsme to nechali dojít tak daleko, když víme jak dopadl podobný pokus v Gruzii.

1 0
možnosti
Foto

Patříte mezi ty, kteří jim přiklepli Krym.

Takže bych na vašem místě raději mlčel.

15 1
možnosti
AL

Šarapatka šarapatí...

2 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik