Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fiala by STAN obětoval, kdyby nehrozil pád celé vlády a jeho ostuda.

Nicméně teď má vládní obdiv k Ukrajině další význam - obdiv k moci oligarchů nad chudou zemí. ;-)

6 1
možnosti

Vazeny pane Milane Šarapatko. Vsimam si vasich znalosti z te mafianske organizace. Jsem presvedcen, budu-li probirat tu vasi stranu, urcite najdu mnoho soukmenovych pratel, kteri se jen pozdravili s osobami, kteri jsou vysetrovani za kriminalni problemy.

Mohu take byt tim "skoro odsouzenym", protoze jsem sedel v mistnosti kde se zpovidal pan Raska (neznam nemecke hlaskovani), ktery byl "SS" furer ve Zline, ze svych cinu. Popraveny na hristi Letna o dva dny pozdeli. Jsem tedy vyloucen z moznosti byt vzorny obcan, protoze jsem poslouchal tu vypoved pana Rasky??? To je ukazka pro vas jak hodnotite premiera Fialu. Ranou pod pas, to je presne vase snaha o znemozneni naseho predstavitele. On nezna vsechny cleny "koalice" a jejich zazemi.

Clenove te strany ktera je v problemech nachazeji odvahu opustit pozice a tim nenarusit praci pro republiku a mit svuj klid pri reseni tohoto narseni. To je spravny postup pro jakehokoliv politika.

1 3
možnosti

Pozdravit, či potkat, nebo trávit 14 denní sponzorem placenou společnou rodinou dovolenou, je dost velký rozdíl.

;-)

5 0
možnosti

Trošku ujetý článek pana Šarapatky - proč se podivuje pochvale premiéra panu Gazdíkovi, nerozumím. Ale docela hezká diskuze, žádný urážení jenom trochu jiskření a tak to má být. Oproti Nožičkovi a Bartoňovi balzám.

2 0
možnosti

Zase náhodou na druhou stranu, zlatý devadesátky a budování kapitalismu, jako projev demokracie, že, jsou jako zpátky, že. To je přeci ona, ano poněkud, jako že no ta nespoutaná, no ano liberální demokracie, že ano. Mno!!Co jste čekali, když jste si ji nakonec jako svobodně zvolili, opití rohlíkem no jako té demokracii s takovou jako vsuvkou liberální, že. Tady to máte teda, to je ono, demokracii. Já nic já jen komediant , jak by asi řekl Václav Havel, mno. ;-D

https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1clav_Junek_(podnikatel)

0 0
možnosti

STAN byl vyloženě podnikatelský projekt, který nebyl určen pro zlepšování demokracie v naší zemi, ale k jejímu zneužití, ve prospěch kmotrů, kteří si tyto politiky STAN platili.

;-(

0 0
možnosti
Foto

V částečně již porusené zemi, která nemá ani VLASTNÍHO prezidenta, vykazují vítězové voleb chabou odpovědnost.

0 1
možnosti
Foto

To jako že náš pan president je adoptovanej? Zkuste se trochu ponořit pod povrch. Cosi ošklivého leze ven, chapadla na všechny strany.

Myslíte, že země se nám porušila až teď v posledním půl roce? Nenastalo to narušování už nástupem Klause st. na Hrad?

0 3
možnosti

Zatím jsme my prostí občané poslouchali, že STAN jsou prostě fajn lidi a politici, kteří se starají o naše blaho....Nějak se zapomínalo, že do politiky i komunální jdou lidi napakovat se /snad ne všichni/. Takže kdo se dostal do čela strany, byl v tom nejlepší - věděl, kudy běží zajíc, kde se dají vyrabovat miliony nebo miliardy? Prostě opice krade, dokud žije. Čím chytřejší zlosyn, tím víc a líp. Nejchytřejší nechytíš ;-)

5 2
možnosti

Volil bych tu možnost (viz nadpis blogu) číslo 2.

1 1
možnosti
Foto

Do koho jste zahleděn Vy? ;-D

0 0
možnosti

Fiala je nejlepším premiérem od roku 1989. Neúspěšný diplomat Šarapatka by měl být raději zticha. Tečka.

13 22
možnosti

J38a56n 24R76á68ž

20. 6. 2022 13:23

Fiala není premiér mafiánů , to je nesprávná formulace a že je do sebe zahleděný akademik není na něm to nejhorší. Jeho zásadní chybou je, že se vůbec neorientuje v krizové situaci, ve které se republika nachází, nerozumí tomu, co se v Evropě děje a zřejmě nemá nikoho blízkého, kdo by ho pravdivě uvedl do obrazu a předložil varianty řešení jak z toho ven. Zřejmě pořád žije v iluzi, že se z toho všeho dá vykecat

Upnul se na zvládnutí předsednictví EU a ignoruje fakt, že stěžejní koaliční strana je v rozkladu, republika stojí na prahu skutečné hospodářské krize a vláda musí být vedena tak, aby mohla úspěšně stát řídit a obyvatelstvo jí věřilo.

24 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 7
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
12 5
možnosti

J80a58n 98R53á95ž

20. 6. 2022 13:28

Na Hřiba to o mafiánech sedí, u Fialy bych to tak neviděl.

1 3
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik