Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je pravdou, že naše země prožívá hlubokou krizi a „nevzkvétá“.

Máme za to této vládě děkovat ?

1 2
možnosti

Ona totiž nevzkvétala nikdy.

0 0
možnosti

Naprostý souhlas a jasná karma.

Ono to proniklo už i sem, čili do diskuzí. Jednotný názor strany se nám holt zase vrátil.

3 6
možnosti

Jasně. A proto mi níže byl smazán názor, viď?

0 1
možnosti

Vysoká karma a řvoucí budějovická úderka v diskuzi. Co víc chtít :)

4 7
možnosti

Ta ukrutná karma svědčí o čem matematiku z SPD? Pojď nám to vysvětlit, ať se pobavíme?

5 3
možnosti

Být Šarapatkou, tak se trošku bojím, že mě za legitimizaci russké agrese na Ukrajině bude jednou shánět ukrajinská spravedlnost.

5 4
možnosti

Na Ukrajině je persona non grata. Z kyjevského letiště ho poslali šupem zpátky do Prahy.

4 1
možnosti

Klíííd. Na všem je potřeba vidět pozitiva. Alespoň není třeba našim školákům vysvětlovat, jak to fungovalo za socíka. Klasické schéma vidí naživo. Malý práskač práskne velkému práskači a ten práskne policii, nebo sám podá trestní oznámení. Následuje vyhazov z práce, soud a když se zadaří, dva roky v lochu. A po návratu z lochu uklízečka, nebo kotelna.

15 3
možnosti
Foto

Vy jste se o svobodě slova jistě hodně dozvěděl při Vaší památné spanilé jízdě na okupovaný Krym. Vám se toho stalo a Vy nám něco vyprávějte. Třeba o demokracii v Rusku.

9 8
možnosti
Foto

Třeba něco k tématu článku, pane Flaška, Nomen Omen:-).

11 10
možnosti

Ještě se musím pozastavit nad tím autorovým schématem - Ukrajinec v Q8 - něco je špatně, v Šarapatčí hlavě je Ukr drban s lopatou, tak se jeho malé Hjůndaj české ego nemůže dostat přes ten fakt, že i na východě jsou bohatí.

Ale to nijak nebrání všem českým Šarapatkům jim to závidět a pomlouvat.

To je děsnýýýý, kdejakej ukr si tu jezdí q8, zatímco poctivej našinec mrzne, hladoví, zmírá pod knutou agentů imperialistické EU, Soroše a třese se o holé blití.

12 11
možnosti
Foto

Není to ten Šarapatka, co dohlížel na referendum na Krymu? A to měl být model demokracie?

10 4
možnosti
Foto

Co byste čekal od naší vlády, která není ani naše, ani vláda, nýbrž neautonomní banda nastrčených poskoků v novodobém protektorátu, tentokrát vytvořeném nikoli násilně, nýbrž penězi?

Ostatně tady máte toho našeho borce, jak dostává nářez v europarlamentu. Vrcholem ironie je, že je tam zmiňován Havel (který by se dneska v hrobě obracel):

https://www.youtube.com/watch?v=hVXJen61WFk

Dokud tomuhle budou lidi tleskat, nelze bohužel čekat přílišné změny.

12 14
možnosti

Banda nastrčených poskoků v proletariátu vytvořený penězi....

Kdo vás pak může brát vážně? Melete nesmysly, páté přes deváté.

Jen se znemožňujete.

8 10
možnosti

Šarapatko, žvaníte jako vždy před tím.

1. To, že Vám lidé nadávají za to, co publikujete, je naprosto v pořádku, protože do očí byste z toho nic neřekl a pokud ano, už byste za to dávno dostal přes pysk.

2. Svoboda slova a názoru je v této zemi nesrovnatelně větší, než ve spoustě zemí západních, o zbytku světa už nemluvě. Musíte se naučit žít po osmi letech bezbřehého chaosu v hlavách s tím, že je tu většina, která nejen nesouhlasí, ale i zvysoka kašle na vaše názory. Tak to na světě chodí.. Tak tu přestaňte hystericky vřískat jak mladá Elždíběta, které usilují o její genderově neurčitou nepočestnost. To, co si přečtu v komentářích na "alternativních médiích", je jen důkazem, protože tam si bolševici sní o dalším kole zlodějin a vražd spoluobčanů.

3. Pokud tvrdíte slonoviny jako občan, je to jen pro smích. Pokud ovšem zneužijete politiku ke lžím, patříte za katr. Dokud Klement seděl, byl klid. Pak ho Beneš očistil a skočil mu na špek a do zadku, aby se stal presidentem, za deset let už byl Klement premiér a s následky jeho lhaní se potýkáme dodnes. Proč bychom neměli strčit za katr Vás, pane? Mluvíte jako on a dnes už máme zažitou zkušenost.

4. Pokud jste si nevšiml, my už jsme se sjednotili za tím, co je nejmenším zlem možným. Vás opět někde zapomněli, protože jste vždy byl mimochodník. To víte, podivíni si musí vystačit sami se sebou. Hledejte chybu nejdříve v sobě a až potom v druhých.

Pokud se tvorbou lísáte jedněm, nečekejte nic dobrého od druhých. To byste byl blázen...

13 11
možnosti

Pěkně...Ryzí demokrat se nezapře.

12 4
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik