Jsem zhnusen…..

Pan Karel Schwarzenberg je zhnusen z postoje prezidenta Miloše Zemana. "Dělá to strašně, jsem z toho zhnusen" komentoval Schwarzenberg výroky prezidenta o uprchlících na sněmu TOP09.

No, já si myslím, že pan čestný předseda TOP09 by měl být zhnusen především sám sebou.

Třeba z toho, jak svým posilujícím spánkem reprezentuje své voliče v Parlamentu a dělá tím ostudu celé Sněmovně doma i v zahraničí. Velmi vybraný je také jeho způsob chování k podřízeným v Parlamentu, jehož jsem měl čest být svědkem.

Nebo například z toho, jak reprezentoval Poslaneckou sněmovnu Parlamentu České republiky tím, když z pozice předsedy zahraničního výboru PSP ČR přijal vůdce krymských Tatarů Mustafu Džemileva, který právě nyní stojí v čele teroristů, kteří vyhodili do vzduchu sloupy vedení vysokého napětí z Ukrajiny na Krym.

Může být také zhnusen z toho, jak se na schůzi Bilderbergu domlouval s ostatními mocnými tohoto světa na bombardování Bělehradu, nebo jak se s blondýnkami bok po boku promenoval po Majdanu a pomáhal rozdmýchávat oheň občanské války na Ukrajině.

Je toho samozřejmě ještě mnohem víc, na co může pan kníže „oprávněně pyšný“. Třeba na to, jak se pokusil ve funkci ministra zahraničí o faktickou likvidaci naší diplomatické služby. Nebo na využívání otrocké práce Romů a Židů svými předky. Ale to už je asi jiná kapitola…..

 

Autor: Milan Šarapatka | neděle 29.11.2015 13:09 | karma článku: 42,95 | přečteno: 2539x