Jak zase sedli Zemanovi na lep

Kritici posledního vyjádření prezidenta Zemana v rozhlase, ve kterém informoval o pohybu teroristy na českém území, nejspíš vůbec nepochopili, co bylo skutečným cílem prezidentova vyjádření.

Pan prezident je totiž, jak známo,  stratég a jen zřídka vypouští ze svých úst nepromyšlená slova. Těžko jej proto podezřívat, že by jen tak bezhlavě prozrazoval nějaká státní tajemství.

Všichni, kdo se do něj za toto jeho prohlášení o teroristovi pustili a osočili jej málem z vlastizrady, včetně poslanců Ivana Gabala (KDU-ČSL) nebo Daniela Korteho (TOP 09), nemluvě o Jakubovi Jandovi z Evropských hodnot a dalších pochybných existencích, prezidentovi Zemanovi naopak posloužili k ještě většímu zviditelnění. A to jen těsně před velmi pravděpodobným ohlášením Zemanovy druhé kandidatury na prezidentský post.

Místo toho, aby jej opět denuncovali, jak to už mají v popisu práce, naopak z něj v očích jeho potenciálních voličů udělali statečného prezidenta, který se stará o dobro a bezpečí svých spoluobčanů.

A stejně tak nejspíše bylo cílem prezidenta Zemana poukázat tímto vyjádřením na neúčelnost, neschopnost  a zbytečnost nového útvaru MV ČR proti dezinformacím, jehož zřízení prezident Zeman opakovaně kritizoval.

Ale mohu se také mýlit. Třeba se jmenovaní pánové svojí kritikou již předem zapojují do Zemanovy prezidentské kampaně…..

Autor: Milan Šarapatka | pátek 13.1.2017 11:27 | karma článku: 39,69 | přečteno: 1921x