Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Řešení je pouze jediné: vystoupit z EU a obnovit pohraniční stráž.

9 1
možnosti
VV

Ja si nejsem jist, ze by EU nebo USA do techto oblasti dodavali kalasnikovy. Ale jsem si jist, ze tyto se vyrabi hlavne v Izevsku a to SE nschazi v Rusku. Licencne je take vyrabelo Ceskoslovensko, China a Indie. 

Co se tyce tech ubozaku pristavajicich na Italskem ostrove Lampedusa, pral bych autorovi, aby byl Lampedusanem a musel se o ty chudaky starat. Asi by pak mluvil uplne jinak.

0 3
možnosti
JC

Co kdybychom přijali rodilé Lampedusany, naučili je česky a dali jim tu bydlení i práci. A Lampedusu ať si nechaji ti imigranti bez nároku na nějaké "humanitární" dodávky.

6 0
možnosti
PG

"Dle některých názorů nám imigrace v budoucnosti může pomoci zastavit negativní demografický vývoj v naší zemi a zajistit přísun „nové krve“, pracovní síly, daňových poplatníků, ale i spořádaných a zodpovědných občanů, přispívajících k rozvoji naší země..."

Símvás... Neblouzněte! Nová krev s IQ 70???

6 1
možnosti
VV

Podivejte se na Americkeho presidenta, to je take nova krev.

2 1
možnosti
IB

I73v90o 84B91o92u70š31e

18. 5. 2015 15:24

Hm, zajimave, ze ty imaginarni chemicke zbrane jeste v roce 2012 nebyly zlikvidovany....

1 0
možnosti
BT

Všechny státy celého světa jsou viny, kteří do těchto oblastí dodávali, dodávají, nebo dále budou dodávat zbraně a trhaviny a vydělali, vydělávají a budou vydělávat nemalé finanční částky !! Kadáfí se jistě radoval, když od našeho státu Československého nakoupil několik tun semtexu, pro své teroristické akce, tak se vydejte i na tuto cestu práva a bezpráví a potom se můžeme účinně bránit bezpráví !! Kdo jsi bez viny, hoď kamenem a semtex nepřikládej do kamen, když tam máš rozbušku !!

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik