Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Od Ukrajiny by mělo dát ruce pryč Rusko a jeho bolševičtí pohůnci, jako jste Vy.

5 0
možnosti
JR

J77a19r15a 84R97a64n60k

22. 5. 2015 20:16

Vas vzdy aeronet zapomene informovat.....ve stejny den, kdy Kerry byl na dve hodiny v Moskve, do Kijeva letel kanadsky Rob Nicholson a sankce budou jeste prisnejsi. Kanada vysila 200 vojaku do Polska k ukrajinske hranici a dalsich 200 na Ukrajinu - trenovat mistni proti zelenym agresorum na dovolene;-)

4 0
možnosti
PD

Kdy že budou v USA příští volby?

0 0
možnosti
Foto

Když se podívám na karmu článku, "nechytří lidé" jistě řeknou, že to je práce RF ambasády, tak musím říci, že toto téma lidi zajímá a také k němu, ve své většině, zaujímají kladné stanoviště.

Opravuji překlep: stanovisko.

1 6
možnosti
MD

Da se rict, ze USA a EU to ani tak 'neprojely' na Ukrajine, jako spise u realne uvazujicich jedincu, predevsim v zemich Evropy. I pres velkou podporu 'ladenych' sdelovacich prostredku. A to je dost velke fiasko.

3 5
možnosti

No, ono se dost těžko reformuje, když čelíte agresi sousední země. Místo šetření musíte udržovat v pohotovosti armádu, mít dostatek výzbroje a připravovat se na další útok, protože nepřítel je mnohem, mnohem silnější. To určitě nepřispívá ani ke stabilitě a umírněnosti - naopak posílí radikalismus. Uvidíme, jaký bude další krok USA. Proruský Šarapatka, který dokonce Rusům pomohl přikrýt anexi Krymu a maskovat ji jako "svobodné rozhodnutí obyvatel" (přičemž jeho cestu na Krym platil pravicový extrémista ze západní Evropy), patrně nebude ten, kdo bude poskytovat objektivní informace.

6 0
možnosti
Foto

Co to je "pravicový extrémista" ve vztahu k Ukrajině?

A Vy si opravdu myslíte, že většina ruských obyvatel Krymu chtěla zůstat ukrajinskými občany?

3 5
možnosti

Karma blogerovi a R^. Dnes o tom píše paní T.Spencerová. Konečně došlo na to, na co jsme čekali. Že to podlézání Ukrajině nemůže projít. S takovými  oligarchy  , lháři a podrazáky si přestali už vědět rady všichni a tak  nejdříve začali mlžit a dnes už pomalu leze ven to, co jsme my, "Prorusáci a Kremrole, jak nás tady nazývali věděli, že přes ty lži jednou vlak dojede.

4 7
možnosti
Foto

Pokud jde o tu "finanční pomoc USA Ukrajině" ve výši pěti miliard dolarů za dvacet let, tedy $5,000,000,000.00 USD, tak jedno jediné procento z té částky, tedy PADESÁT MILIÓNŮ DOLARŮ by bohatě vystačilo na zaplacení všech výtržníků, kraválistů, násilníků, rabijáků a vrahů na Majdanu.

Samozřejmě, i včetně najatých střelců.

A ještě by dost zbylo.

7 5
možnosti

Zcela určitě, ale víte veliký kulový, jestli se to stalo, že? Já tvrdím, že ne, vyvraťte mi to svými důkazy...

5 4
možnosti
Foto

Podle mě byl Schwarzenberg na Majdanu z pozice předsedy Zahraničního výboru Sněmovny, samozřejmě na náklady Sněmovny a cíl jeho cesty, stejně tak jako cíl vměšování USA a EU - násilná změna režimu na Ukrajině poté, co všechny parlamentní snahy ztroskotaly..

4 5
možnosti
VV

K tomuto prispevku vyborne pasuje jedna Werichova veta.

3 1
možnosti
MD

K tomu neni treba nic dodavat. Karma.

Pokud si mene chytri a o to vice nadseni 'mohou dojit' pro pouceni, maji dobrou prilezitost.

2 4
možnosti
Foto

tak to využijte, nežinýrujte se

2 0
možnosti
PB

..... AUTORE !!! opajcovat literárky a vnutit to sem jako svůj blog je trochaj pod úroveň, nemyslíte ?!? Rv

2 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik