Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To už je zase změna?

Už se nechystá EET (elektronická evidence tržeb)?

Spor není o registračních pokladnách, ty už má kdekdo.

0 0
možnosti

Žádné registrační pokladny nikdo nechysta, chystá se pouze ele.evidence tržeb. Pokladnu budete mít stále tu samou. Ten kdo umí ovládat internet nebude mít s evidenci žádný problém, tedy až do okamžiku, kdy z toho musí zaplatit dan. Jediný problém je, ze je to naprosto zbytecne, protože stále bude platit, kde není žalobce, není soudce. Jediný, kdo z toho bude mít radost je Babis, protože bude mít dokonalý přehled o všech tuzemských obchodnicich co trzej

1 0
možnosti
Foto

Spor o elektronické evidenci tržeb (nikoliv o registrační pokladny) není spor o to, zda se mají platit daně.

3 0
možnosti

Fakt je ten, že v Chorvatsku tento druh registračních pokladen, jakým se inspiroval Babiš, vůbec nezabral. Daní se víc nevybralo. Tak proč zavádět něco, co nefunguje? Že by šlo jen a pouze o tu miliardovou zakázku na informační systém, která je opět, i pod Babišem, zadávána bez výběrového řízení?

1 0
možnosti

Dnes mate odemne pluskarmu.

0 0
možnosti
Foto

Mají se vůbec platit daně?  Ne nemají, protože daně jsou loupeží a vedou ke všem nemravnostem tohoto světa. K postupnému přelévání majetku do rukou nejbohatších lidí, k válkám , ke státnímu nevolnictví a k umělému zpomalování rozvoje lidské civilizace.

1 0
možnosti

Samozrejme ze nemaji, jen si musste zaplatit osobniho policajta a za Jahren krok po chodniku a metr na silnici platit myto.

0 0
možnosti

Dopouštíte se demagogie. Dosud se daně platily i bez RP. Minimálně pro poctivé je to buzerace z důvodu neschopnosti státu vynutit právo.

1 0
možnosti

registracni pokladna je kanon na vrabcaka. To, zda podnikatel priznava vsechny prijmy se da zkontrolovat jednoduseji. Jenze to se urednikum nechce.

4 0
možnosti
Foto

Jestli bude stát s vybranou daní hospodařit tak jak hospodaří, bude neustále vybírat málo. Stačilo by zrušit pár zbytečných organizací, přestat odpouštět daně firmám, přestat dotovat pobídkama a dotacema např. Škodu s Agrofertem a peněz bude dost. Drobní živnostníci státní kasu nezachrání.

0 1
možnosti

Dobrý den , dal jste k tomu rozum . Dík

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik