Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přijeďtese podívat do Teplic. Je tu pár muslimů, a jaký je problém s nimi. Bude jichvíc, protože v okolí Teplic skoupili pozemky. Mají zde modlitebny. Kde jsou ,nikdopřesně neví, a co se tam děje také ne.

1 0
možnosti

A ta seriózní debata má probíhat jak dlouho? Rok? Desetiletí?

4 0
možnosti

Jestliže píšete, že se tady hovoří proti přistěhovalcům i navzdory tomu, že jich je zatím tady málo, tak je vidět, než nechápete, že před problémem se musíme chránit pokud možno preventivně. Až jich tady bude pět tisíc v každém okresním městě, třicet tisíc v Brně a sto tisíc v Praze, tak už bude pozdě.

8 0
možnosti

"Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Brunej a Papui-Nové Guinei......" nechápu že podle životopisu tak erudovaný člověk není schopen napsat ani krátký článeček který by měl hlavu a patu.

6 0
možnosti

Jestli jste to "Sarapatka"myslela, že se na té vlně veze právě on, s tímto svým blogem, tak to ano, to vidíme stejně :-P...

1 0
možnosti

Hodně zmatený blog, pane Šarapatko, podle mého názoru mícháte páté přes deváté.. Nevím nic o motivacích zmíněných pánů, pan Konvička je ovšem jednak v šiku proti islámu již velmi dlouho a navíc jsem přesvědčen,že má povolání, které ho naplňuje (jinak si to ani u entomologa neumím představit) a říci, že se zrovna on veze na populistické vlně mi přijde nesmyslné, až urážlivé. Ano, za mně jsme již dávno měli přijmout nějaké množství pronásledovaných křesťanů (ty,které dokážeme jako křesťany identifikovat) a je ostudou EU, že je systematické vyvražďování křesťanů a vypalování kostelů nechává v klidu. Je to samozřejmě též velkou ostudou církve, že se na toto téma ozývá až nyní. A "last but not least"-  máte pravdu, vláda ČR by měla mluvit mnohem jasnější řečí, ovšem ..pokud tak nečiní, my MUSÍME na náměstí!! To je snad logické a demokratické, ne.. Želbohu, jistě je mezi námi nejeden populista s politickými ambicemi. V tuto chvíli mi to nepřijde tak relevantní, snad později.

9 0
možnosti

J83a75n 62M12l88č60o19c56h

7. 7. 2015 10:00

akce okamury s šibenicemi je pohoršlivá a fašizoidní;-O

0 8
možnosti

Rozdíl je v tom, že Okamurova akce se omezila pouze na symboly něčeho, co lidi může usmrtit (šibenice), zatímco při bombových atentátech a podobných pochoutkách umírají lidé reálně.

4 0
možnosti

J71a22n 22M70l28č65o44c96h

7. 7. 2015 9:59

ano okamurova akce s šibenicemi a řvoucí fašistickou lůzou byla úděsná, fašizoidní okamura;-O

0 7
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik