Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to jako s Krymem, nechali tam nastěhovat rusy a potom si Rusko Krym připojilo.

Stejné se může opakovat i zde. Třeba si nás časem připojí nějaké společenství Muslimských zemí jenž se v budoucnu stane federativním státem. ;-(

0 0
možnosti

J56a32r35a 54R60a95n67k

9. 9. 2015 0:00

Hm, jeste nedavno jste se podilel na ututlavani zelenych muzu na dovolene.....a vubec Vam nevedi, ze Rusko a Cina uz 4 roky vetuji veskere intervence v Syri, tak mate ted 4 miliony uprchliku:

http://www.focus.de/politik/ausland/krise-in-der-arabischen-welt/syrien/internationaler-strafgerichtshof-russland-und-china-blockieren-neue-syrien-resolution_id_3864907.html

0 0
možnosti

Vy nemáte lepší argumenty,než o tom vetování?Pokud by se USA do toho nepletly,nemuseli ani Rusové ani Číňané nic vetovat.Tj.hlavně vina USA a EU,jenže protože jak EU tak USA se posouvají doleva,tak Vám,multikulti fanatikům,jejich politika vyhovuje.

1 0
možnosti

Spis nez nějaká společná pravidla to zatim vypada na poradnou spolecnou anarchii a bezvladi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik