Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Své, vůči imigrantům dosud velmi vstřícné, stanovisko změnil překvapivě i francouzský prezident Hollande, když prohlásil, že německé rozhodnutí uzavřít hranice bylo způsobeno neplněním povinností některých členských států Schengenu."

Nevím, jestli to řekl přesně takto, ale z této formulace neplyne, že myslí Řecko a spol, jak tvrdíte. Klidně mohl myslet ty, co odmítají kvóty. Hloupý je na to dost.

Jinak doufám, že jste si užil dovolenou, nabral sil a již se rozkoukal. Jako poslance vás teď čeká zřejmě hodně práce.

0 0
možnosti

Pane Roden, castecne s Vama souhlasim ale v Recku sem zil delsi dobu... udelat s nima spolecne vojsko???  Recko ma vice nez 10 druhu komunistickych stran... Rekove umeji jenom kecat a nikda poctive pracovat... Stacilo aby Rekove strezili hranice  mezi svymi ostrovy a Tureckem. Dostavaji od EU na strezeni hranic 160 Mil Euro... a nic nedelaji, jenom vozi ilegaly na pevninu a zaplavuji Evropu...    A co Italove? stejne dostavaji rocne 160 mil Euro... a namisto aby uprchliky vraceli do Libye u jejich brehu tak je nalozi na sve lode a pak pousteji na pevninu, prej je zachranuji...  Je to vse postavene na hlavu... pak jeste k tomu pripoctete Merkelovou a jeji pozyvani vsech imigrantu... pak co od toho cekate?  Je to jako ve filmu Milose Formana:  Přelet nad kukaččím hnízdem...

Please, rozsirujte dal, at lidi vidi a vedi co zapodvody  se dejou s emigrantama, většina  novin to taji >>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

0 0
možnosti

Ne, je to zde myšleno jinak, ne vojensky ale pomocí dohod a spolupráce zvládnout stávající uprchlíky a bylo by na další dohodě jestli Řecko se bude podílet na námořní ochraně  teto styčné linie Evropa Blízký východ, nebo ne.

Zde by se klidně mohlo stát že Řecko bude úplně stranou.

Řecko zde má význam v tom, že má hranice s Tureckem a tady je nejslabší článek ... .

Navíc jak bude sílit neřešitelná situace exodu tak přijdou politici či lidi druhé generace a budou  doufám mnohem tvrdší :-).

U nás mám vážnou obavu že naši občané čekají na správného baču, kde svoji odpovědnost hodí na něj a sami se raději vzdají svých občanských hodnot a navíc jej pak budou ... .

0 0
možnosti

To je naše  zemská vlastnost. Umět dobře popisovat stavy, radit a nejlépe po bitvě hodnotit strategii ... .

Takhle si sami kopeme hrob a díky setrvačnému chování společnosti to bude mít tvrdé následky.

Sama doba cílí na tuto naši "neschopnost".

Spíše je na místě se zabývat  tím aby u nás vznikla silná občanská spolupráce a platforma, jež by zřetelně ukazovala potřeby společnosti a navíc by mohla komunikovat se státy Visgradské skupiny.

Tak to by jsme jasně zbytku Evropy ukázali svůj jasný postoj a dále by jsme tlačili politiky aby ustáli tlak  EU.

Zde je potřeba pracovat na vytvoření silného spojenectví a vazeb na občany Visegradské skupiny a států a dát podporu politikům jež vlastně už nebyli stvořeni pro tuto dobu a změny a mnohdy tápou a nebo se chtějí za někoho schovat. Vyjma Maďarska.

Není dnes už potřeba řešit EU, ta situace je podobná jako koncem osmdesátých let, kdy komunistům docházel dech, v rámci světových změn, dnes je na pořadu dne západní Evropa jež vlastně  odborářský socialismus transformovala do multi kulturního pseudohumanismu.

Je potřeba ochránit náš prostor a EU to zřejmě nebude ... .

0 0
možnosti

Je to přesně takR^

0 0
možnosti

P11e54t90r 29T71o70m12e40k

13. 9. 2015 23:36

Konec Schengenu nenastane jedině v tom případě, že teď hned, opakuji teď hned začne EU chránit Schenenské hranice. V opačném případě doufám, že Sobotka zavelí a vojsko začne chránit naše hranice. Protože kudy asi půjdou, když přes Rakousko to nepůjde. Fakt hrůza, jaká hloupá individua vládnou Evropě.

3 0
možnosti

Pane Tomku,a prosim Vas kdo bude chranit ty hranice? Lini Rekove anebo Italove? Kdyz ty hordy jedno Rekove a Italove prevezou z ostrovu na pebvninu, nikdo je nezastavi... To zastaveni se melo konat u pobrezi Turecka a Libye... ale to oni nedovedou, budu je jenom nakladat a vozit na pevninu a pouste dal. Ty hordy nezastavi ani tanky, jsou jako sarancata. Dalsi tisice uz cekaji v zastupech na nalodeni. mozna i miliony. Propagace emigrace inscenovanymi fotkami utonuleho chlapecka, pak pozvanka od Merkelove to uz situaci nezmeni k lepsimu. Kdyz jednou uz jsou tam tak tam i zustanou za kazdou cenu a kdyz ziskaji papiry pak pozvou celou rodinu kazdy dalsich nejmene 10 lidi. To se Nemecko a jine staty velice obohati... Gratuluji k Merkelove je to skutecne Einstein 21 stoleti...

Please, rozsirujte dal, at lidi vidi a vedi co zapodvody  se dejou s emigrantama, většina  novin to taji >>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

1 0
možnosti

Člověk, který neví, kdo mu platí služební cestu, kritizuje Němce?;-D

2 3
možnosti

..kde jste byl doteď...??...že jste se tak nevyjádřil už před týdnem...??...nebo jste si v té době ještě nemyslel...??...to bude možná ono...komu není zhůry dáno...poslaneckým mandátem to nevylepší....

7 1
možnosti
Foto

Možná by stálo za to, pane Nádvorník, kdybyste si přečetl předchozí blogy....než se pustíte do kritiky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik