Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas, ale jako poslanec jste v minulosti mohl dokázat více ve varování před islámským nebezpečím.

0 0
možnosti

P97a17v18e45l 78K33i56l63i78k

21. 9. 2015 14:12

R^

Správně položená otázka by byla:  "Máme společně se západní Evropou spáchat sebevraždu?"

1 0
možnosti
Foto

Ano, to je ta správná otázka. Jen bych ji ještě doplnil o slova "na její příkaz".

0 0
možnosti
Foto

Středoevropské státy se podílely se koloniálních výbojích v minulých staletích, které snížily  úmrtnost, zvedly vzdělanost obyvatelstva  a vzhledem ke čtyřicetileté nadvládě tehdejšího Sovětského svazu se tyto státy v rámci Varšavské smlouvy prováděly vývoz socialismu, to znamená vývoz zbraní do těchto zemí  v rámci doktríny " Podpora osvobozeneckého boje "

1 0
možnosti

Tyto výboje bez zisku bych nepovažoval jako přitěžující okolnost.

0 0
možnosti
Foto

Německá kancléřka Angela Merkelováprohlásila, že muslimové jsou již dnes součástí kultury mnoha evropských států,díky této kultuře  byla  třeba  odsouzenabývalá pracovnice rakouských diplomatických úřadů Elisabeth Sabaditsch-Wolffováza „vzbuzování nenávisti vůči náboženské skupině“ a „urážku náboženství“,kterého se měla dopustit pravdivým a v Koránu potvrzeným výrokem, že Mohamed bypohlavním stykem s devítiletou byl podle dnešních evropských zákonů označen zapedofila. Soudy šarijá jsou již ustaveny, s platností zatím jen pro muslimy,ale s rozsudky přijímanými obecně, v Británii, Norsku, Švédsku, Francii anejnověji v Katalánsku. Ve všech těchto zemích se vytvořily islámské enklávyžijící izolovaným životem od domorodého národa, ale z velké části na jehoútratu. Zóny šarijá byly vyhlášeny ve dvou londýnských čtvrtích, kde muslimskávětšina ovládla demokratickými volbami městskou správu. Několik britských afrancouzských měst, norské Oslo, švédské Malmö a holandský Rottedram se stávajíislámskými městy, jak se muslimská komunita blíží padesáti procentům

1 0
možnosti

R^ Tento Váš výstižný stručný odstavec, pane Kindle, by bylo potřeba obohatit o praktické ukázky včetně obrazového materiálu a tuto brožurku zákonem určit k pravidelnému předčítání ve veřejnoprávní televizi. Rovněž každému bezbřehému "slůněti", jehož výplody hraničí s naplněním trestného činu v podobě napomáhání potlačení svébytnosti národa přikázat jako trest povinné studium této brožury.

Vím, fikce, ale krásná!

1 0
možnosti

P25e50t89r 25T42o16m29e21k

21. 9. 2015 11:43

Naprostý souhlas.

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik