Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Pane poslanče, prosím, interpelujte ministra Pelikána stran tohoto pokusu o omezování svobody slova:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Meli-bychom-resit-lhani-na-internetu-mini-ministr-Pelikan-402720

!!

0 0
možnosti
PS

P20e37t49r 57S40k70á51c35e91l

8. 10. 2015 21:34

Jak vidno, evropská integrace jde do kytek. EU vlastně sloužila a slouží k prosazení zájmů našich tzv. "spojenců". Naším nejvyšším národním zájmem je prosperita, moc a blahobyt státu. A ten zajistí kdo či co? Samozřejmě výkonný průmysl (chrlící výrobky ve světě žádané, zaměstnávající vynálezce, za jejichž patenty nám druzí platí, atd.) a zemědělství se svojí zdravou stravou. Podobně, jak tomu bylo do roku 1938. Pak můžeme sounáležet se státy nejen Evropskými. K tomu nepotřebujeme rozbujelé sekretariáty v Bruselu.

Takže byli jsme před EU, budeme i po něm.

Od poslance EU nelze očekávat, že bude kritický k neschopnosti molochu, jakým je EU. Generální sekretariát čítá 4 000 pracovníků. Dnes ani tak velké firmy u nás nemáme, ale když před 40. lety byly, byl problém je uřídit. Kdo v nich pracoval ví dobře, kolik flákačů jimi procházelo, jaké byly ztráty ve využití pracovní doby. 

Natož 4 tisícovky jen úředníků, aby se nepoflakovali po budově. Kdo a jak tomu zamezí? Jejich výstupy dobře známe, výsledkem jsou zbourané cukrovary u nás, pole osetá řepkou. Mám pokračovat ve výčtu fantasmagorií? Jednou o tom bude celý silvestrovský pořad - EU jako humoristická organizace. Realita ale není až tak humorná. Zdravého rozumu je třeba...R^

0 0
možnosti
JP

Niedermayer má na rozdíl od Vás a rychloabsolventa plzeňských práv Chovance alespoň úroveň. Hájí myšlenky evropské integrace a sounáležitosti, což jsou i naše nejvyšší národní zájmy. Zatímco Vy hájíte zájmy Ruska.

0 4
možnosti
JC

J33i68r24i 66C80e56e

6. 10. 2015 20:57

Zase mě baví, jak se v diskusi zuřivě bojuje proti bolševikům.

Přitom kompletní III. internacionála, včetně trockistů, marxistů a dalších ultra- a neo-levicových pomatenců je nalezlá v Bruselu.

Bojujete ve válce, která skončila před 25 lety soudruzi. Zlo sice přichází z východu, ale tentokrát z jihovýchodu. Ze země strážců dvou svatých mešit.

2 1
možnosti
PP

P97e20t93r 34P45a29c38k95a

6. 10. 2015 12:22

Poté co jsem slyšel pana Niedermaira v dnešním ránu na ČT24 prohlašuji, že je to magor. Jak tvrdil, že v Evropském parlamentu je těžká práce, vzpomněl jsem si na Ransdorfa, který letí z Bruselu domů místo ve čtvrtek večer až v pátek ráno (poté co se formálně zapsal jako přítomný), protože za den strávený v Bruselu bere nějakých 250 Euro navíc.

3 0
možnosti
EP

Náhodou jsem diskutovaný pořad viděl. Jsem již tak starý, že jsem se mohl naučit oddělovat emoce od rozumu. Obě složky osobnosti se nemilují vzájemně. A také nemám rád fejsbukovou řeč v holých větách a to ještě někdy ani neúplných.

Pan Niedermaier v té diskusi byl naprosto trapný, až některé jeho  věty mohly vyvolávat jistou nevolnost. Jeho předchozí práce před zvolením za europoslance snad dokazuje jeho inteligenci intelektuální, a snad přesněji ekonomickou, ale v oblasti inteligence sociální je silně podprůměrným člověkem. Omlouvám, se, že si moc dovoluji s tímto zařazením, protože sám je nemám rád a vím jak je ošidné. Kdo však viděl a slyšel asi uzná, že se nemýlím. Dle mimiky byl trochu vzrušený a tím se dostávaly napovrch ubohosti bez zdůvodnění i trochu agresivní a obsahově chudé a hlavně názory přejaté, které často působily dojmem, že ani nereaguje na to co bylo jinými vysloveno. Jen stále mlel to své zrní.

S blogem pana Šarapatky plně souhlasím a nedivím se, že jej napsal. A v diskusi pan Polický jen plká, či uplkává a toto by dobře zapadlo do her pánů Smoljaka a Svěráka o geniovi Járovi Cimrmanovi.

9 0
možnosti

Pořád se mi nedaří najít nějakou legislativu kdekoliv, která by určovala, že každý na celém světě má právo mít se stejně dobře jako Němci v Německu.

Ale pokud je frau Merkel schopná si k sobě celý svět přestěhovat, prosím - ať jim to zkusí zajistit. Proč tím chce ale oblažit i ostatní kolem sebe, fakt nevím.

10 0
možnosti
TT

Proč? Chce sbírat politické body jako mírotvorná humanistka, body spolu s hlasy u zelenáčů. O ty hlasy jde určitě taky, jen kvůli nim vyhlásila rušení JA spolu s "Energiewende" :-P. Kromě toho jí asi její rádcové radí špatně, a ona věří, že současní "uprchlíci" začnou v Německu makat jak Turci první generace. Haha.

Proč se tím snaží oblažit ostatní kolem sebe? - Protože ti ostatní kolem Německa jsou němečtí vazalové, tak musí tančit, jak se v Berlíně píská.

0 0
možnosti
Foto

Pan Niedermayer zastupoval názor, který má značná část (zřejmě většina) voličů TOP09. Hájil to co je správné a to jak by měla ČR postupovat a to co je většinovým názorem v EU.

Panu NiedermayeroviR^

Vám a TejcoviRv

6 54
možnosti
JC

Všichni členové a sympatizanti TOP09 jsou neštěstím pro tuto republikuRv

34 4
možnosti

Poslance Šarapatku mám rád od té doby, kdy se nechal zaplatit ruským státem, aby vysvětlil, že anexe Krymu byla zcela v souladu s vůlí obyvatelstva. V kontextu toho je zřejmé, že poslanec Šarapatka je takový zaplacený originální myslitel.

11 13
možnosti
VK

A dodnes si nevzpomněl, kdo mu platil pozorovatelskou misi.

9 3
možnosti
Foto

Niedelmayer se zjevně cítí býti zbožštěn.

Doufám, že k jeho zvolení do funkce došlo omylem a nebude se tedy již nikdy opakovat.

32 5
možnosti
JH

O zbožnění jistě nejde, jde jen o výnosný post.

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik