Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To se mně snad jenom zdá! 8-o 

Pane Šarapatko, na jedné straně píšete o "rasistickém xenofobovi Konvičkovi a jeho přátelích" a na straně druhé (cit.):

...."naše společnost, ať chceme nebo ne, stojí na křesťanských základech. A já věřím, že to tak i zůstane. Věřím, že neuděláme stejné chyby a že se proto nikdy neocitneme v situaci, v jaké se nyní nacházejí Francie, V. Británie, Holandsko a další země s velkými, neintegrovanými imigrantskými komunitami."

Sám se pak přímo pasujete pomalu na experta na islamismus a náboženský terorismus.

Když to všechno sečtu, tak mám jediný dojem, a to, že jste v dané oblasti sám neudělal vůbec nic (ač jste udělat mohl), protiřečíte si, házíte klacky pod nohy a sprostě tady napadáte ty lidi (nadáváte jim do "xenofobních rasistů"), kteří se něco udělat pokoušejí.

Právě s Vámi (a Vám podobnými) bychom udělali a děláme přesně stejné chyby, jaké sám vyčítáte Francii, Británii, nebo Holandsku! RvRvRv

25 1
možnosti
JN

J14i16ř94í 27N75o51s64e62k

28. 10. 2015 19:45

Nesouhlasím s vámi, pane Šarapatko. Výsměch oponentům, zlehčování problému.

A "podivuhodnou náhodou" zrovna dnes?

V Evropě je ohrožena národní identita států a národů, které tu existují staletí, třeba i tisíc let. Pokud se vám to líbí, neshazujte ty, pro které to něco znamená, pro které to je hodnota, kterou chtějí předat svým dětem.

Rv

16 1
možnosti
Foto

Pane autore vas clanek je plny nesmyslu napriklad ze v CR nejsou mesity. Hlavni hloupost je ovsem to ze zesmesnujete praci parlamentni strany prijit s navrhem zakona. I kdyz se vam tento navrh nelibi nemate zadne pravo branit v jeho podani. Vas clanek odhaluje ze jste to vy kdo touzi po totalite. Pro doplneni dodavam ze v zadnem pripade nejsem priznivec onech hnuti

17 0
možnosti
JV

J77i51r49i 56V87r28a91b70e73c

28. 10. 2015 19:44

Absolutni souhlas a to si predstavte ,ze pry chce kandidovat na prezidenta ta konva .My jsme ted uz trestani co na tom hrade mame.

Ode mne karmaR^R^

5 16
možnosti
Foto

K91a90r64e61l 17M20á18d96l48e

28. 10. 2015 19:38

Pane Šarapatko, nějak rychle zapomínáte. Píšete tu o politických eskamotérech, ale právě za ty eskamotéry jste byl zvolen. A byl jste zvolen právě kvůli tomu programu, na který teď plivete. Bylo by slušné vypadnout ze Sněmovny a přenechat místo někomu, kdo nezradil program a voliče.

22 0
možnosti
Foto

Lžete, pane Šarapatko. Prvním kolem návrh o několik hlasů prošel. Až ve druhém kole byl zamítnut.

21 0
možnosti
JM

Zkuste si projít například tyhle stránky: http://www.thereligionofpeace.com/ a zjistíte, že islám se opravdu podstatně odlišuje od jiných náboženství. Takže jakákoliv snaha, byť podle vás primitivní, postavit Islám mimo zákon je legitimní. A to, že u nás je zatím muslimů minimum, není důvod, proč jim jejich nesnášenlivost tolerovat a usnadňovat jim dobývání nových území. Protože současná vlna "uprchlíků" není nic jiného, než hidžra.

20 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik