Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že váš článek, a konečně i diskuse pod ním, poukazují na velmi obecný fenomén. Lidé, kteří učiní osobní zkušenost, jsou označeni za pomýlené. Pravdu hlásají ti, kteří to na dálku z hlediska vlastních pocitů a názorů (bohužel asi i na zakázku) komentují.

0 0
možnosti

Kde a kdy Respekt napsal, že volby v Turecku a nevolby v SA  jsou "oukej"? Sem s tím.... Já vám totiž vůbec nevěřím a myslím si, že jen útokem obhajujete svou roli užitečného pozorovatele....;-)

1 0
možnosti

Prostě jste jeli dělat fíkový list Alijevovu režimu. Nebalte to do hezkých slov. Ázerbájdžán odmítl pozorovatelskou misi OBSE, lidí, kteří mají metodiku na to, jak průběh voleb hodnotit. Na rozdíl od amatérů jako vy. Vy jste se nechali koupit letenkou a luxusním hotelem a jediné, co za pár minut ve volební místnosti můžete říct - bylo to ok, super a moc se nám tam líbilo. Věřte, všichni v Ázerbájdžánu nebohatnou. A vaše nesmyslná sobecká mise jen prodlužuje život tamního režimu.

1 1
možnosti

Nikdo netvrdí,že v Ázerbajdžánu je demokracie,ale od Vás,pseudopravicových rusofobů,jsem nečetl jedinou kritiku na S.Arábii,která podporuje wahhábbisty,a její režim je daleko horší než v Íránu,Rusku a Číně,tedy ve státech,které Vy,místy hystericky,kritizujete.

Že Erik Tabery,který se zastává muslimských imigrantů,a každého kritika imigrace považuje za xenofoba,patří k multikulti novinářům,je též pravda.

Ale uniká Vám,že západní Evropa se začíná proti této chaotické imigraci bouřit,a to nejsou jen xenofobové nebo populisté,jak neustále tvrdí mainstream,který nemůže překousnout,že levičácký kníže neuspěl ve volbách.

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik