Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

No, moc se vas tu soudruzi neseslo. Polozte kvetiny k hrobu vraha  Klementa Gottwalda a pokrizujte se jako spravni krestani. Dokazete tim, ze zatim nechcete moslemy v teto zemi. Az prijdou, jiste budete udavat ty, kteri zustali krestany.

0 0
možnosti
Foto

Výborné a především pravdivé hodnocení, pane Šarapatko. Zasloužil byste určitě více než jen karmu. Promluvil jste mnoha lidem ze srdce. Bohužel ti, kteří by měli chránit vlastní národy respektive Evropu, zůstanou i nadále blbí, slepí a hluší, nedbaje na to, že v historii budou zaznamenáni jako pakáž, která zničila evropskou kulturu. Ale historie se dá měnit, takže kdoví? To nám předváděli již komunisté a dnes nám to v nezmenšené míře předvádějí diktátoři skrývající se pod slova o demokracii.:-P

5 0
možnosti
PK

Důvodů pro dnešní stav je víc, ale "říše" která má hranice jak ementál a nevybírá si pečlivě  nové příchozí  je k ničemu. Jak je možné, že Němci mají podle jejich údajů neobsazeno 600 tisíc míst a v Evropě jsou desítky milionů bez práce přitom hodně z toho mladých. Pokud to nejsou pracovní místa a la obchodní zástupci, kde nový musí zpravidla vytlačit stávajícího.

0 0
možnosti
ZD

velká pravda...jenom kdypak to přizná ahlas a veřejně poseroutka Sobotka a spol...karma...jjj ten de.il Zeman měl zase pravdu..to je hrůza...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

2 0
možnosti
JC

Nepřizná, nikdy, bude zase přikyvovat, souhlasit, uctivě se klanět a bojácně hladit po ramenou Angely všech barev. Opět přijede jak velký muž z Malty a bude se vychloubat, jak se krásně dohodli, jak i on byl spolutvůrcem nového programu, ve kterém budou znovu páchat dobro a, jenom považte, i ČR přidá na hladové děti v Africe 16 milionů ...

Hnus fialový, tihle pachatelé dobra ...Rv

1 0
možnosti
Foto

No prave, kdyby uz ta unie padla, bude vsem lepe. Ale co to povidm? Jen tak snim o blbostech.

4 0
možnosti
LS

L47i28b11o72r 52S11y63n25e18k

12. 11. 2015 7:20

Jedna z nejlepších úvah o fungování EU v migrační politice. Velká KARMA a dík.R^R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik