Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nálepkování Vám jde dobře, ale můžete národu sdělit, jak se může občan ve čtyřletém volebním mezidobí projevovat?! Co má v ruce, než oslovování poslanců, petice a demonstrace??!

Při svém hovoru z výšin jste jaksi zapomněl na konkrétní návrhy konání; a to jak pro vládu tak i pro prostého občana.

3 1
možnosti

Alespoň se naše vláda, sněmovna a prezident nepodřizují diktátu z Bruselu. Musíme být rádi, že tu je Zeman, i když ho spousta lidí pro různé chyby nemá rádo. Kdyby tu byl hajaja, tak by teroristy vítal chlebem a solí.

3 0
možnosti

Naše armáda hájí hlavně zájmy USA. A USA raději podporují Islámský stát, jen aby se zbavily Asada. Proto teď Američané také chtějí vybavit IS raketami, aby IS mohl sestřelovat ruská vojenská letadla nad Sýrií.

1 0
možnosti
Foto

K16a86r97e34l 83M38á84d70l27e

15. 11. 2015 14:32

No tak té vládě něco KONKRÉTNÍHO poraďte. Jako poslední statečný nezávislý a nezařazený poslanec (který se do politiky vyvezl na zádech Okamury, na kterého teď plive) se stanete miláčkem národa. Nadávat, že vláda nic nedělá, nebo dělá málo, tady umí 10 miliónů lidí, to nemusíme číst od poslance.

4 0
možnosti
Foto

Konkrétního? Ale ano. V rozpočtu referovat armádu a policii a do čela těchto složek postavit profesionály nikoli exponenty jednotlivých politických stran. Nebo například přestat v zásadních věcech vzhlížet k Bruselu, který předvádí opakovaně svou nekompetentnost....

0 0
možnosti
Foto

Všichni ti Konvičkové, Černochové, Lidinští nebo Okamurové křičí a možná vyvolávají strach. V někom. V těch ostatních minimálně vyvolávají pocit nutnosti se nad věcí zamyslet. Možná nepřinášejí řešení, ale přesto dělají více, než profesionální tlučhubové, které si královsky platíme ze svých prostředků a o kterých jsme se, mimořádně naivně, domnívali, že oni to řešení v případě potřeby přinesou. Ostatně, to řešení nepřinášíte ani vy. Evropská unie, stejně jako její členské národní státy se rozpadají a nedělám si iluze, že by toho pro své občany v případě potřeby dokázaly mnoho udělat. Přichází doba, kdy se budou muset lidé o sebe, o své rodiny a blízké dokázat postarat sami.

4 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik