Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to "nebylo důstojné prostředí" pro vystoupení pana prezidenta? Jen jacísi "fašizující populisté" na pódiu a dav nějakých lidí pod ním, že.

A jak by takové "důstojné prostředí" podle Vás mělo správně vypadat?

Snad okruh lidí jako pan Pánek, Pajerová, Dienstbier, Šabatová, Schwarzenberg, Kalousek, Putna, Kohout, ... případně pan Juncker, paní Merkelová, Hollande, nebo snad až sám .... pan Obama!? 8-o 

Trochu se jen obávám toho, jak by se v tom druhém případě "důstojného prostředí" dnes zachoval ten dav obyčejných lidí, který by tam v takovém případě určitě také přišel.

17 4
možnosti
Foto

Dobrý veček pane Mazurek. Společnost lidí, které uvádíte...Pánek, Pajerová, Dienstbier, Šabatová, Schwarzenberg, Kalousek, Putna, Kohout, ... případně pan Juncker, paní Merkelová, Hollande, nebo snad až sám .... pan Obama......  a jejich názory ne imigranty zásadně neschvaluji ani já . Pod jejich vedením bychom za chvíli chodili v Praze v hábitech modlili se k Mekce.

Na druhé straně ale primitivní, paušalizující názory a řešení docenta Konvičky a spol. určitě také neakceptuji. Složité problémy zpravidla nemají jednoduchá řešení.

2 7
možnosti
PV

P73a45v53e47l 20V84é55b84r

20. 11. 2015 21:07

Nemohu si pomoci, ale společnost pana Konvičky nemohu považovat za obskurní.

Vedle vás bych se ale asi poněkud ošíval a mé dobré vychování by procházelo těžkou zkouškou.

16 3
možnosti
VK

Asi to zkouším marně pane poslanče, ale jsem optimista. Už jste si vzpomněl, kdože vám to sponzoroval tu "nezávislou" pozorovatelskou misi?

6 2
možnosti
VK

aby bylo jasno, s obsahem blogu jinak souhlasím. Konvičky jste nadzvedl pěkně, ale mám rád jasno.

1 5
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik