Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20o68s63e95f 53P77o84t19r

28. 11. 2015 1:14

..."Ale pokud uspěli i oni  (Israelci), uspějeme i my"...

Ale pane autore, to je velký omyl. Protože dějiny lidí, až na malé vyjímky, kdy se jednalo o majetek, jsou dějinami o boj ideálů. Israelci svůj ideál  o božím vyvoleném národě mají a uspějí.

Jenže Evropa na svoje idee rezignovala, odmítla je, považuje je za tmářské a zpátečnické, na jejich místo postavila falešnou vědu, konzumní společnost a pornografii ( podle sociologických výzkumů na 90% mužů  v ČR pravidelně onanuje, v ostatní Evropě je toto číslo podněkud  nižší).

Nikdo, opakuji nikdo nevymění své pohodlí za boj. Budou sice v soukromí protestovat, ale pak budou přičinlivě mlátit hlavou o zem směrem k Mekce, jen aby mohli dát pokračovat v pohodlném životě - jenže ten už nebude.

0 0
možnosti

Něco končí, něco začíná. Lidské společenství se pořád mění. Pokud jsme doufali, že teď už nás čeká jen nekončící blahobytné období bohatnutí, kdy jedinou starostí bude, jaké si koupíme auto a do které země pojedeme na dovolenou, trošku se to komplikuje. Neklid. Rozmanité koncepty a představy o budoucnosti na sebe začínají narážet a vlny sílí a zvedají se.

0 0
možnosti

Spíš na sebe začínají narážet zájmy elit a zájmy občanů. A vlny občanské nespokojenosti opravdu sílí a zvedají se - v tom Vám dávám za pravdu.

0 0
možnosti

Ano ano, skoncila... treba i diky spojenemu usili socialne-demokratickych stran po cele Evrope...

2 0
možnosti

Tak sem z těmi lídry zocelené zkušenostmi...kdo to má být?Jak sleduji vaše blogy,vím že tím nemyslíte Okamuru,Černocha,Volfovou nebo Konvičku,jak by se mohli mylně domnívat poněkud fanatismem zaslepení jedinci....Evropa v dnešní podobě končí,před 26 lety byla také jiná.Nic není statické,na tom není nic zvláštního,vše se mění.Bude jiná a to automaticky neznamená,že horší...

5 3
možnosti

Záleží na tom, o jakém časovém horizontu se vlastně bavíme. V nejbližších letech bych zrovna neřekl, že přijde něco lepšího...

1 0
možnosti

Nejlepší Evropa bude, až pan Polický se vezme s madam Merkelovou a Šabatovou za ruce, postaví se do čela průvodu islamistů a odejdou někam do země zaslíbené. Každopádně ať nezapomenou vzít sebou pana Diensbiera a další podobné exoty. To bude přínos pro Evropu takovou, jakou jí chceme mít.

11 1
možnosti
Foto

Jistě chcete ji mít takovou jednotnou uniformní. Nejlépe s uzákoněnou vládou jedné strany:-/Rv

2 3
možnosti
Foto

Zapomínáte na jednoduchý fakt, že stát Izrael sponzorují Židé z celého světa. Bez tohoto sponzoringu by stát Izrael neexitoval.

Jistě bezstatostná prosperující Evropa tak jak ji známe končí, ale ne kvůli uprchlíkům, ale kvůli tomu, že stárne populace a socialněekonomický systém, který máme je tak neudržitelný

2 2
možnosti
Foto

Ale to, že končí Evropa jak ji známe neznamená, že ta nová Evropa musí nutně být horší-naopak může být i podstatně lepší. Záleží to na nás. Každopádně větší šanci na tu lepší Evropu máme s EU než bez ní.

2 4
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik