Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

"...I mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům...“

Já bych řekla, že paní Žilková promluvila spíš za sebe a za všechny stárnoucí Evropanky, které buď opustil jejich manžel nebo které sex doma nudí a sní o znásilnění nadrženým mladým Afričanem nebo Arabem.

Nevím, jak to chce paní Žilková dělat, to vycházet napůl cesty vstříc imigrantům v jejich zájmech. Pokud vím, tak má dvě své dcery - chce aby byla znásilněna jen polovina z nich nebo chce, aby byly znásilněny obě jen tak napůl? Chce, aby byla s dcerami ochytávána jen na polovině těla? Chce, aby byla vždy okradena jen tak napůl?

Pan Babiš bude muset lidem velmi brzy vysvětlit, proč má na imigraci snad jako jediný v hnutí ANO přijatelný názor, protože kvůli dekadentním názorům Žilkové, nebo názorům Zlatušky, Pelikána, Jourové,atd..... je hnutí ANO nevolitelné.

0 0
možnosti
JP

Je to všechno takové "jedna paní povídala" - Vy navíc podsouváte nějaké nesmysly o vánocích, zahalování...o tom nikdo nemluvil. S tím vzděláváním je to pravda, někdy mi připadá, že vzdělání a rozhled by potřebovala více zlepšit naše populace než někteří migranti. Lidem, kteří žádného migranta nikdy neviděli, se lehce vtlouká do hlavy strach, předsudky a nenávist. Jedinou záchranou pro politiky čtvrté cenové skupiny je vytvoření nepřítele.

0 0
možnosti

Zlatuška nejspíš čuchá prachy na "začleňování".

Takže se hezky maže lubrikantem, aby mohl předvést, jak je vstřícný a chápající.

1 0
možnosti
AM

Klasický populismus pane Šarapatko a klasická figura -- svět se dělí na my (absolutní dobro) a oni (absolutní zlo).

Profesor Zlatuška to naprosto jistě nemyslel tak, že se "jim" máme podvolit.

No,

já se jen bojím, že lidé jako vy, Zeman, Babiš a další nás vytrhnete z EU a zavedete na cestu, kde nás nic dobrého nečeká...

1 13
možnosti
IM

I82v22a81n 80M71i50n89á74ř

17. 1. 2016 18:31

Až vás na veřejném místě v podvečer okradou, znásilní ženu, nebo třeba nezletilou dceru .. ona vás ta naivita přejde !!!

4 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik