Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den,

V době bombardování Bělehradu jsem působil jako velvyslanec ČR v Indonésii. Určitě bych ale nesouhlasil se vstupem do války v Jugoslávii na straně Kosova proti Srbsku. Nejen proto, že důvodem intervence NATO byla dle mého především podpora Srbska Ruskem, nikoli nějaká (minimálně oboustranná) genocida, ale především vůbec nic nevyřešila. Napětí mezi jednotlivými etniky a náboženstvími na Balkáně totiž existuje již po staletí a intervence na tom pranic nezměnila. Výsledkem této intervence je pak pouze vznik prvního islámského státu v Evropě, Kosova, ve kterém se organizují výcvikové tábory islamistů a obchoduje s drogami a lidskými orgány.

0 0
možnosti
Foto

Pane Šarapatko, i když jste se zmohl namísto odpovědi jen na trapné mínus, tak vám sdělím, co je podle mě skutečný úlet:

http://zpravy.idnes.cz/vyjadreni-k-marketingovemu-tahu-miroslava-kalouska-predvolebni-debaty-idnes-cz-a-mf-dnes-gby-/domaci.aspx?c=A160831_160405_domaci_jav

To je úlet křišťálové lupy

1 1
možnosti
AT

Na některé jistoty se v tomto rozbouřeném světě dá spolehnout. Jméno Kalousek hned v nadpise = karma jako Praha

2 0
možnosti
ZB

Tak recese to určitě nebude...jen skuteční proruští propagandisté v akci.Snaha těchto lidí o poškození dobrého jména České republiky a snaha dále oblbovat méně informované lidi, by Vám jako poslanci vadit měla...

6 1
možnosti
VR

A "přemýšlející" Novák nesouhlasí...;-D

4 0
možnosti
MD

Na MK je toho uz tak dost, nervy ma nadranc. Chtit po nem neco podobneho je nezodpovedne.

1 1
možnosti

Šarapatko, to vy nevíte, že Kalousek samozřejmě ví. Rozdíl mezi vámi je jenom v tom, ža vy jste "v klidu" pozvánku vyhodil a Kalousek jí vyhodil "vytočen".

Mě by to teda vytočilo;-€

3 1
možnosti

"Mínus" není argument. Nějak jsem vás urazil, nebo jste v mé reakci našel nějakou nepravdu?

0 0
možnosti
Foto

Že zrovna vy máte tu drzost mluvit o úletech....

5 4
možnosti
VR

Každopádně ta drzost proruských pohůnků u nás, přesahuje všechny meze...Rv;-€

13 3
možnosti
VK

Pane Šarapatko dotaz? Kde jste byl, když se řešila Jugoslávská krize? Jaké jste tehdy prosazoval řešení a jak byste ji řešil dnes s odstupem doby, když už můžete dělat po bitvě generála? Děkuji za odpověď.

8 1
možnosti
TB

rozhodně by asi nepodporoval gerilovou válku teroristické UCK proti srbskému civilnímu obyvatelstvu ;-)

5 1
možnosti

Ale on to pan Kalousek moc dobře ví;-) stejně tak si je se dobře vědom toho, že o kom se nemluví (kdo není viděn) ten je pro média (voliče) obrazně řečeno "mrtev". Smutné spíš je, že přistoupil na tuhle trapnou taktiku ostatních mediálních (herci, modelky, atp.) "celebrit", namísto toho, aby otevřel nějaké věcné témaRv

4 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik