Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzpomínáte na divadlo které bylo kolem problémů v Matiční ulici? Byl z toho mezinárodní skandál. A běžte se tam podívat dnes. Stejně to dopadne s památníkem v Letech. Jen bude o několik set milionů vyhozeno víc. Ale o nic nejde, vždyť to přece naše politická reprezentace neplatí ze svého

3 0
možnosti
Foto

Babiš vyměknul. Kdyby trval na pracovním táboru, měl by u mě malé bezvýznamné plus. O pracovním táboru mluvili už Ransdorf a Okamura, nevyměkli, neodvolali a dočkali se až nějakého podnětu k vyšetřování. K monstrprocesům nedošlo, protože znalecké posudky se jednoznačně vyslovily pro názor, že opravdu o koncentrační tábor nešlo.

1 0
možnosti

Když nějaký politik řekne nějaký názor, měl by si umět za tím názorem stát. Babiš ale mění názory podle situace. Jde z role do role.

2 0
možnosti

O M. Kalouskovi tu a tam nekdo tvrdi, ze je inteligentni ac on sam sve okoli dnes a denne presvedcuje o naprostem opaku.

3 0
možnosti

Vy jste jeho okolí?

0 0
možnosti
Foto

Stando, snad se dočkáme toho, že označení TOP bude jedna z nejhorších nadávek. To bude legrace!!!!!!

2 0
možnosti

:-) Souhlas ! Sledoval jsem to celý večer i Kalouska s Faltýnkem v Komentářích.

Redaktor už Kalouska napomínal,. ať nemele furt dokola stejnou mantru ! JSou tak zapálení, až jsou směšní. A preference TOP nezadržitelně klesají! To je pro něj hrůza! R^R^R^

5 0
možnosti

1. den: Tábor v Letech nebyl koncentrák.

2. den: Tábor v Letech byl koncentrák a nikdy jsem nic jiného neřekl.

Takovou a podobnými blbostmi, které tu říkají tak bezvýznamní lidé, jako ministr financí či prezident republiky, by se sněmovna vážně zabývat neměla.

0 0
možnosti

:-).....Hlavně by se měli seznámit s historií, a nevyužívat svoji verzi, kterou si vytvoří, aby oblbli lidi, kteří to neví a v jádru je to ani nezajímá. Ale slyší to v TV, tak mu možná dají za pravdu! Jenže....většina, to si troufám tvrdit už hledá jiné zdroje informací.

Pěkný článek o tom napsal později a je k přečtení, na dnešní stránce blogů,můj jmenovec Novák! Kalousek je pouhý demagog, ten jen mluví, co mu alkohol na jazyk pořinese !!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik