Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

A73d69a30m 58P14o53c97h56e

28. 9. 2016 9:28

Štětina mimojiné prohlásil, že by rád, aby třetina Čechů byla bílá, žlutá, černá. Touto výzvou ke genocidě vlastního národa u mě skončil.

2 2
možnosti
JV

Europoslanec Štětina má samozřejmě pravdu. Ten ruský chlív měl být z Ukrajiny už dávno vymeten.

7 2
možnosti
Foto

A co potom z Ukrajiny zbyde?

3 2
možnosti
Foto

In margo diskuze:

Musím se pozastavit s údivem nad požadavkem konat referenda na Ukrajině jedině za podmínky stažení tzv. ruských mužíků třeba na Donbasu, které nikdy nikdo neviděl. Ale o to nejde. Neumím si představit, kdyby kdykoliv po r. 1968 bylo vypsáno v Československu na téma dalšího setrvaní sovětských vojsk, že by za jakýchkoliv podmínek nezískala nadpoloviční většinu požadavek na jejich odsun. K tomu je nutné podotknout, že jedině názor projevený navzdory namířeným hlavním samopalů má svou hodnotu. To znamená, že dotyčný je za něj připraven obětovat vlastní život.

Pozn.. na okraj. Prozatím nevím, že by kdokoliv zpochybnil výsledky referenda ve Skotsku s odvoláním na poměrně masivní přítomnost jednotek britské armády tamtéž.

5 2
možnosti
JH

J53a69n 60H22u76r29k43a

27. 9. 2016 23:34

Štětina ať přestane tahat přes svoji tajnou pracovní agenturu Ukrajince a odtáhne na bojiště i se svými mafiozokumpány, že jsou dva z nich Rusové mu nevadí?...

4 6
možnosti
JP

Neskutečné tlachy a překrucování faktů. Ukrajinci konflikt nezačali, pouze si dovolili chtít jít vlastní cestou, tzn. k EU. Což je proti zájmům Ruska, a tak mnoho příslušníků speciálních ruských jednotek muselo na "dovolenou" na Ukrajinu a vyvolali zmiňovaný konflikt. Ale separatisté očekávanou podporu nezískali, i díky dobrovolníkům z jednotky Azov se nepodařilo propojit Rusko s Krymem. Díky bídě a krutosti ve stalinském bolševickém Rusku se tam dívali na Němce zpočátku jako na osvoboditele. Ale dávat proto některým dnešním Ukrajincům fašistické nálepky je mimo mísu. Byl to dost děsivý pohled při reportáži - tzv. "povstalci" perfektně vyzbrojeni včetně rukavic a brýlí, ale pravidelná ukrajinská armáda v kulichách...Takže je nutné vyzbrojit Ukrajince, abychom v budoucnu nemuseli čelit separatistům z Karlových Varů!!!

11 4
možnosti
Foto

To ale vůbec není pravda. Před Majdanem nabídl Lavrov EU a NATO jednání o vstupu Ruska do obou organizací.

Čím lépe vyzbrojíte Ukrajince, tím rychleji budete muset čelit separatistům z Karlových Varů. Akce vyvolává reakci.

3 8
možnosti
JR

J87a12r14a 84R71a53n25k

27. 9. 2016 22:50

V USA jsou volby, tak se nedivim, ale neni "u nas" jeste cas"?

Je o Vas znamo, ze jste procestoval velkou cast RF, ale skutecne je vetsina Cechu pro pripojeni k CCCP?8-o Pouze se ptam, snad mi autor misto smazani odpovi......

1 1
možnosti
Foto

Lze se toliko obávat, aby SSSR nebylo připojeno k Česku. Pak opět mohli hovořit o ČSSR.

1 0
možnosti
Foto

Něco o Ukrajině z nevěrohodných zdrojů:

"Beztrestnost porušování lidských práv na Ukrajině podkopává úsilí o vytvoření nadvlády práva v zemi a způsobuje nedůvěru k vládě, prohlásila náměstkyně Nejvyššího komisaře OSN pro lidská práva Kate Gilmorová při úterním vystoupení s ústní dodatečnou zprávou o cituaci okolo lidských práv v zemi.

Podle slov Gilmorové tvoří mučení, nezákonná zadržení a špatné chování k vězňům 70 % porušení lidských práv na Ukrajině, která zachytila monitorovací mise Úřadu vysokého komisaře pro lidská práva OSN. Prohlásila, že většina porušení provádí Služba bezpečnosti Ukrajiny (SBU) a policie."

Takovou "demokracii" Ukrajincům zavedl Západ, když podpořil nelegitimní pučisty, místo, aby je soudil jako zločince.

3 8
možnosti
SS

Za podobne lzi vas tady uz smazali.

4 2
možnosti
JL

Autor budto prehlizi nebo nezna nejzakladnejsi fakt. Ukrajina totiz uz v lednu 1918 vyuzila Leninem hlasane "pravo na sebeurceni az do sameho odtrzeni". Co udelalo bolsevicke Rusko? Ukrajinu prepadlo a po dvoulete valce za nezavislost Ukrajinu nasilim znovu do Ruska doslova nahnalo. Jediny duvod mit radi Rusko Ukrajinci nemaji, zato nenavidet kazdy. Po umelem hladomoru ve kterem Rusaci az 12 milionu Ukrajincu vyvrazdili. Kdyz konecne se stal vladcem Ruska skutecny gentleman Gorby ktery ponechal na Ruskem porobenych narodech to Leninovo pravo na sebeurceni byli Ukrajinci jedni z tech co se rozhodli jit vlastni cestou. To je to co nemuze Putler a jeho noshledove (autor jeden z nich) v CR prekousnout. Vubec jim nevadi ani ty nejpodlejsi kousky plukovnika rudeho gestapa KGB Putlera nevadi. To co za starych casu na zapadnich statech tolik kritizovali, vmesovani v pripade Ukrajiny ozbrojene vmesovani. Skoda, ze ten Gorby byl jen jeden, zatim jediny rusky vladce ktery dokazal zit a nechat zit.

12 1
možnosti
Foto

Ještě že tu historii připomínáte, ale poněkud neúplně, 1) šlo o Ukrajinu hodně menší (několik gubernií), 2) v lednu 1918 ukrajinští nacionalisté vyhlásili samostatnost s oddůvodněním, že pokud v Rusku se odehrává tehdejší Majdan (VŘSR), tak Ukrajina se necítí být vázána slibem věrnosti carovi.

A protože platí, že státy se udržují principy, na jejichž základě vznikají, tak dnešní Majdan dává oprávnění Krymu a Novorusku se trhnout.

5 8
možnosti
Foto

Europoslanec Štětina je nebezpečný extremista, dlouholeté členství v KSČ se negativně podepsalo na jeho psychickém stavu. Díky malé účasti voličů bývá zvolen aktivistickými voliči s psychopatickými rysy, jejich počet v populaci přibližně odpovídá páně Štětinově volebnímu zisku.

7 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS