Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O62n90d38ř42e91j 92N81ý15č

27. 9. 2016 18:58

Proč by suverénní stát nemohl být vyzbrojen. Záleží to pouze na něm. Chápu že se to rusku a ruským kolaborantům moc nelíbí. Mohli by mě zdejší rusové vysvětlit kdo separatisty vyzbrojuje?

9 3
možnosti
Foto

Opolčenci získávají zbraně ze skladišť ukrajinské armády.

3 6
možnosti
Foto

Já to vidím tak, jak jsem to již vícekrát napsal. Ukrajina byla jako přezrálé jablkou, jen spadnout spolu s Krymem USA a NATO do klína.

To pokušení bylo velké, náklady malé a provedení snadné. UA byla vždy rozdělena na prozápadní Západ a proruský Východ. Ale hlavní město má na Západě, což v tomto případu rozhodlo.

Ale Rusko, vědomo si nebezpečí provedlo protikroky, které všichni dobře známe.

A již zde padla paralela s USA, ale řeknu to trochu jinak. Je to sice hypotetické, ale stejně se zde zabýváme jen hypotézami.

Takže, Co kdyby Rusko iniciovalo v Quebecu nebo v celé Kanadě hnutí k ideologickému odtržení od USA a USA by hrozilo, že na svých hranicích bude mít vlastně nepřátelský stát?

8 15
možnosti
TN

Myslíte, že by začaly z USA do Kanady jezdit na dovolenou ozbrojené vojenské jednotky?

8 3
možnosti
SN

:-).......Vážený autore ! Jedou po Vás, jak jsem si pročetl v diskusi,ale v jádru s Vámi souhlasím! Záměrně vyvolané občanská válka, nic se v politice neděje náhodně. Zabíjení v domě odborů, pád letadla, po letech nevysvětlený, střílení do demonstrantů, kteří byli placeni za dlouhé bivakováni na Majdanu, střílení po nich a desítky z nich mrtvých, pokácení stromů aby se později nezjistilo, odkud ty kulky létaly.Tolik faktů už stačí k tomu, aby člověk přemýšlel, kdo za tím stojí. No....a ˇprofláknutý Štětina s "knížetem" na barikádě, tak to je vrchol ! KDyž jde o "dobrou" věc, tak se na lidské oběti nehledí ! To jsou jen odškrtaná čísla v ve vědomí mocných ! R^R^R^

6 11
možnosti
PK

P45a93v90e15l 60K21r25á18l

27. 9. 2016 18:05

Ten sestřel letadla je soudruhu dávno vysvětlený,to,že vy soudruzi se s tím nedokážete smířit,je jen váš boj za podporu ruského agresivního nacismu

7 4
možnosti
RH

To by,ste mohl říci u každého konfliktu. Nakonec osvobozování od nacismu bylo take spojeno s umíráním obyvatel.

9 2
možnosti
Foto

A také osvobozování od Kyjeva.

4 6
možnosti
DB

zkuste si najít odpověď na otázku, co by dělaly USA kdyby se Californie rozdělila na přívržence USA a odpadlíky a začali by mezi sebou válčit. Co by udělal BÍLÝ DŮM?

1 6
možnosti
RH

Zajímavé je, že tam, odkud byli separatisté a ruští agenti vyhnáni armádou, dnes nikdo neumírá...

9 0
možnosti
Foto

Opravdu ne?

Každý, kdo projevil jiný názor, byl ukrajinskými neonacisty zpacifikovaný a mezi obyvatelstvem je stejný strach, jako byl za vlády nacistů.

Zkuste si zjistit, kolik bylo záhadných "sebevražd" a úmrtí ukrajinských politiků a novinářů, kteří nesouhlasili s kyjevskými nelegitimními pučisty.

A jen tak na okraj - upálení desítek obyvatel ruského původu v Oděse doposud nemá pachatele.

A za zmínku stojí, jak loni byly volby do zastupitelstev, tak v řadě měst, kde se očekávalo vítězství proruských zástupců, tak volby byly zrušené, nebo nebyly uznané výsledky. A tomuto zločineckému chování režimu chcete říkat, že je demokratický?

Západní "demokracie" porušila veškeré mezinárodní právo, které kdy hlásala, když uznala kyjevský režim, který v zemi zavedl teror a bezpráví.

3 7
možnosti
Foto

Zajímavé, jakou zelenou ze strany Západu dostal neonacismus nejen na Ukrajině, ale i v Pobaltských republikách.

Martin Konvička je maninstreamovými médii označovaný za extremistu, ale Jaromír Štětina, který se projevuje daleko více extremisticky a vyloženě propaguje válku, má v mainstreamových médiích zelenou.

Toto o vlastnících západních médií včetně těch, kteří si přivlastnili naši ČT něco vypovídá.

Na milion mrtvých, miliony uprchlíků a zcela rozvrácené státy nevadí, jen když je to v zájmu západní "demokracie".

5 10
možnosti
VR

Zelenou dostal a dostává neonacismus hlavně v Rusku(nejpočetnější komunita nácků na světě) viz volební úspěch Žirinovského ve volbách....

5 3
možnosti
PK

P31a24v50e64l 50K48r31á87l

27. 9. 2016 16:44

On jim někdo sebral právo na to,mluvit rodným jazykem?Pokud vím,šlo o to sjednotit úřední jazyk,navíc tento zákon byl smeten ze stolu dřív,než se projednával.A co vás tak trápí na tom,že šli osobně podpořit svržení zkorumpovaného vládce,a proč vás při tom netrápí ruská armáda na ukrajinském území,kde zabíjí ukrajince,kteří taky chtějí jenom žít?Ukrajina má právo na mír bez zásahů fašistického ruska,které navíc porušilo Budapeštské memorandum o územní celistvosti,kterou se zavázalo za odevzdání jaderných zbraní uznávat a obhajovat?Vy jste jako poslanec???Jediné s čím má toto přirovnání,jsou naše sudety,němci taky přece jen chtěli mluvit rodným jazykem,že.Odporný text plný lží,demagogie a podlejzání nejhoršímu diktátorovi od dob hitlera a stalina.Všechny oběti na Ukrajině jdou na vrub Rusku,Ukrajina žádnou válku nevyvolala a nechtěla.Styďte se za sebe a svoje názory,takový člověk nemá nejmenší právo být v poslanecké sněmovně,jestli je někdo válečným štváčem,tak vy a vaše podpora fašistickému režimu v rusku,takže vaším příměrem v článku,ČRo si pozval pana Štětinu a proti němu zastánce nacistických názorů,jistého Šarapatku.Stydím se být stejné národnosti s vámi,pane poslanče.Vy jste tady asi nebyl,když se rusáci chovali k nám stejně jako teď na Ukrajině,teda tam se chovají ještě hůř,lžou o tom celému světu,vraždí lidi kteří s konfliktem nemají nic společného,jen přelétají v jedenáctikilometrové výšce.JE MI Z VÁS NESKUTEČNĚ ZLERv;-€

9 2
možnosti
VR
TN

Naprosto mimo téma, omlouvám se.

Na téma: první dojem, šaty dělají člověka ...

Možná už jsem Vám to tady někdy dávno psal. Když si rozkliknu blog a jako profilová fotka autora na mě vyskočí naaranžovaná "fotka politika" s cosi představujícím gestem, tak to u mě automaticky pudově snižuje důvěru v dotyčného.

Možná jsem v menšině, ale sorry, prostě to tak mám.

5 1
možnosti
PK

Podle této logiky byla v podstatě Henleinova strana v roce 1938, když hlásala odtržení Sudet od ČSR v pořádku a Freikorps, Ordneři a jiní borci vlastně hrdinové a ne teroristé. Nechápu, jak to, že v podstatě teroristické a separatistické bojůvky na Ukrajině může někdo považovat za něco jiného než bandity. Podobnost s rokem 1938 v ČSR je také více než podobná - nacistické bojůvky materiálně i kádrově podporoval Wehrmacht a SS, na Ukrajině od roku 2013 armáda RF, FSB a podobné instituce. Je to podobnost čistě náhodná?

Ano, situace na Ukrajině má jediné řešení a to za 1) Uzavření hranice mezi UA a RF s pomocí mírových sborů OSN a zabránění pašování zbraní a přechodu ozbrojenců, za 2) odzbrojení všech ilegálních skupin mimo pravidelnou armádu UA, policii atd., za 3) dočasnou správu povstaleckých území ze strany OSN či OBSE a za 4) dosazení mezinárodních policejních sborů na tato území po dobu stabilizace. Obnovení ústavního a právního pořádku UA a po stabilizaci svobodné volby za dohledu OSN. Na tohle všechno Putin nikdy, díky své imperialistické politice, nepřistoupí. A proto se bude umírat dál, minimálně do doby, než RF ekonomicky vykrvácí a nebude mít peníze na to, tyhle bandy podporovat. Do té doby jsou třeba sankce a pouštět Rusku žilou, jak jen to jde (např. stlačovat ceny ropy atd.).

12 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik