Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Stydím se za takového tmářského poslance. Klidně jste mohl zůstat v libovolné partaji, když nejste schopen samostatného názoru.

0 0
možnosti
LJ

Ty už jsi dávno propadl peklu.

0 0
možnosti
Foto

Každý kdo je proti volnému obchodu je zločinec.

0 0
možnosti
ZH

To je úplně jinak. Proti volnému obchodu je jen málokdo, jenomže žádný volný obchod neexistuje. Každý, kdo tvrdí, že existuje volný obchod ve zkorumpovaném světě, je nedostatečně informován. Vy byste hned každého kriminalizoval, asi je to aspekt volného obchodu :-/

0 0
možnosti
MP

Včera jsem si dodal odvahy a kouknul na propagandistickou hlásnou troubu EU Čt24, Roučka málem trefil šlak na otázku, jestli GB nevyrazila Bruseli trumfy z rukou, začal nepokrytě prskat, že ne, že přesně opačně, že více Evropy atd atd., co se musí stát, aby to takovým pomatencům došlo?

0 0
možnosti
JR

J18a33n 13R31á11ž

18. 1. 2017 18:39

Mayová dala svým projevem jednoznačně najevo, že nevěří v možnou transformaci unie ze současného nefunkčního spolku nesvépravných států s neschopnou autokratickou vládou, do ekonomicky i politicky efektivního společenství evropských zemí.

4 0
možnosti
Foto

Tím ekonomicky i politicky efektivním společenstvím evropských zemí myslíte federaci?

0 0
možnosti
Foto

Skvěla napsáno. Karma.

4 0
možnosti
MC

Ano to je slovo svobody. Mám rád politiky typu Theresy Mayové.To je pravda a láska pro občany Velké Británie. V. Havel by se musel červenat za jeho soudružský regulovaný humanismus se všemi soudruhy v EU.

6 0
možnosti
JR

J52a16n 59R63á13ž

18. 1. 2017 18:44

Je zajímavé, že GB vygenerovala tak schopné ženy-vůdce, jako byly královna Alžběta1, královna Viktorie, či Lady Thatcher, k nimž se možná (a já bych to Británii velmi přál) přidá i nová premiérka.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS