Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Co je cílem teroristů není tak těžké uhodnout.

To není změna politického režimu.

Ten jim přece už teď leze do zadnice a ještě jim vyplácí různé podpory a příplatky.

Oni bojují za likvidaci evropské civilizace a nastolení té svojí.

14 1
možnosti
ES

Nezlobte se, ale to, že se někdo neintegruje, není vina společnosti; ta by naopak měla od muslimů - protože o příslušníky jiných kultur nejde - integraci (znalost jazyka, aspoň minimální kvalifikaci a převzetí místních zvyklostí, pokud jde o oblékání, koedukovanou výchovu dětí atd.) tvrdě vyžadovat, a pokud se očekávání nenaplní, imigranta s rodinou vyhostit zpět.

16 0
možnosti
PK

V mnohém souhlas, u té integrace-neintegrace uvažujete jako - našim mladým je odporná matematika a všechno svádíme na špatné učitele, zastaralé metody a žáci za nic nemohou. Proboha jak já bych chtěl při dnešních možnostech studovat, učit se jazyky. U Romů jsme také hodně "investovali" a výsledky tomu neodpovídají.

8 0
možnosti
AR

Máte pravdu. A ohledně cikánů jsme se vůči nim po převratu chovali nedůsledně. Nevyžadovalo se přesné plnění stanovených povinností tak, jak se vyžadovalo po našincích. Kdo to vyžadoval byl hned napadán, viz J. Čunek.

5 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik