Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jediní, kdo na nás šijí všelijaké boudy, jste vy poslanci.

6 0
možnosti
PU

P27e55t97r 39U29h85e43r

14. 7. 2017 17:00

šarapatko, pokud je pravdou to, co jsi napsal, existuje odkaz a měl bys ho neprodleně dopsat do blogu. Jinak porušuješ kodex blogera.

8 2
možnosti
Foto

Určitě si dokážete dát do Googlu tento název článku: "Sudetští Němci se stále mohou domáhat majetku v ČR. Část z nich si stěžovala u soudu a uspěla."

Hodně štěstí.

2 5
možnosti
MB

Jistou dobu jsem bydlel v Bruntále - kolega , pod Karlovou Studánkou, typické Sudety. Kolega dokonce bádá po archivech ... Shodli se - Kdybychom byli cca 600 let osídlenci, přišli na pozvání - Do tehdejších hvozdů přinést obchod, vzdělanost, pracovitost ... Tak bychom na tom chodíku stáli taky a něměcká vojska vítali ! Přijeli přece naši ... Pak, v dduchu Říšského zákona by jsme byli povoláni. Kolega, by padl pod Moskvou - já, asi u Stalingradu. Že jsme to tak nechtěli, je věcí další. Ano, jako obvykle - Objeví se šílenci i sadisté ze strany Henlainovy - poté zase z českých gard. Jak říkám - 72 let uzavřeno - Sudeťáci opravili Stanovy - A to hlavní ! I kdyby prudili, (neprudí), tak podstatná je politika a postoj německé vlády ! Ta je zřejmá, ani nezasahuje, protože není k čemu. Buďme rádi, jde o historii - nevyvolávejme - Hysterii ! ... :-)

9 2
možnosti
JV

J96i64r85i 21V96r49a40b50e38c

14. 7. 2017 16:32

Hloupé kecy bolševíků, komunistů a nějakých šarapatků. Já se hlavně divím, že taková neosoba se mohla stát někdy reprezentantem Česka v cizině.

Antikarma RvRvRv

14 3
možnosti
PK

Podle mne nejde o nic objevného. Už i "nejslušnější" němečtí politici jako Weiszecker či Schmidt uváděli - na státní úrovni se můžeme zříci nároků i opakovaně, ale nelze zabránit případným individuálním žalobám Toho se bál i Klaus. Jestli nějaké byly podány a případně s jakým výsledkem - to by měl pan bloger uvést.

4 1
možnosti

Šarapatka zjevně nemá co uvést, jinak by uvedl!

0 0
možnosti
MS

Nějaký odkaz, dokazující vaše tvrzení o vyhraném soudu stran nároku na odškodnění odsunutých sudetských Němců by nebyl ? Jinak je to jen takové plácání do vody.

7 0
možnosti
LB

Čím se děti dětí vyhnaných českých Němců provinili? Na návrat do vlasti svých prapředků dávno rezignovali, na restituci majetků také, čtvrt století investují peníze do záchrany zdevastovaných historických památek a hřbitovů na Šumavě, v Novohradských Horách i jinde.

Mimochodem, i mezi sudetskými Němci byli antifašisté, sociální demokraté a komunisté, kteří to po válce odskákali ze všech nejvíc. Odhaduje se, že takových bylo něco přes tři sta tisíc.

Sedět v poslanecké sněmovně vedle potomků těch, kteří měli na svědomí justiční vraždu Milady Horákové Vám nevadí, pane poslanče?

13 1
možnosti
Foto

Děti Sudetských Němců nikdo z ničeho neobviňuje.

Ale touží po majetku svých předků, kteří zásadním způsobem přispěli k rozpoutání II. světové války. A jejich předků, kteří volili Henleina (Hitlera) bylo přes 90%.

5 14
možnosti
Foto

Řekl bych, že KDU-ČSL se stala pobočkou Sudetoněmeckého landsmandschaftu zastupující jejich zájmy u nás.

Poté, co pomocí jejich svatých (Kalouska, Schwarzenberga, Nečase, nikým nevolené strany LIDEM a poslance Pechárka odsouzeného za korupci) prosadili neskutečně nadsazené církevní restituce (ani komunisté si nedovolili tento majetek osobně přivlastnit), tak jdou tito "svatí" po majetku, který by podobným způsobem přihráli sudetským Němcům.

Pro Vás karma, pane Šarapatko R^

4 8
možnosti

Uveďte Petříku konkrétní majetek, který chtějí KDU-ČSL přihrát sudetským Němcům a konkrétně uveďte jak. Jinak jste lhář.

1 0
možnosti
MB

Ta karta je již umaštěná, olámaná a 72 let leží pod stolem. Konec války ... Viník jasný, potrestán. Přesto se najdou hráči, kteří po této šáhnou - mají v rukou již samé plonky. Tu M.Zeman - tu komunisté. Rudým se nedivím, bydlí si ve výstavních vilách - z doby osídlování pohraničí. Sranda je, že to není majetek nacistů - Dekrety ... On patří většinově Židům, majitelům likérek - fabriček. Oni byli okradeni 2x ! Nikomu to nevadí, boudu na nás nešijí ! Ruku na srdce - běžní idé se již dávno navštěvují až do rodin, obchodují ... Hermann ukazuje cestu správnou, vstupte do jeho delegace - Konec konců - Jeďme všichni ! Hlavně nemluvme o letech 1948, 1968 , posílejme oslavné dopisy pohraničníkům ... Celé se to pak zmate, rudoch bydlí dále a i nějaké % kápnou.

11 3
možnosti
Foto

To ale, zda Heinrich Schicht, respektive jeho příbuzní, má nárok na vilu v Ústí nad Labem, je hodně sporné, že ano?

1 0
možnosti
JL

Řekl bych, vytaženo z nejspodnějšího šuplete. Ale když s tím uspěl Zeman, proč se o to nepokusit také. že?

17 2
možnosti
Foto

Jasně, blíží se volby a pan Šarapatka to zkouší horem dolem. Když to nejde přes Ukrajinu, třeba to půjde přes Sudety.

10 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik