Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

P59e18t93r 37U55h85e53r

23. 10. 2017 12:31

Šarapatko, sbal si kufry a šupej do Ruska. Přátelé z FSB už na tebe určitě čekají.

10 1
možnosti
VS

Nechápu, čemu se divíte. Před volbami se všechny relevantní strany vyjádřily v tom smyslu, že do vlády, které bude šéfovat pánko Andrej, nepůjdou. Pokud by zrovna ODS začala vládní námluvy, byla by to její politická sebevražda.

11 0
možnosti
Foto

Jenomže pro bezpáteřní lidi,kteří by šli i s čertem, je to těžko pochopitelné:-)

5 0
možnosti

Kdo je to ten Petr Fiala?

(nebo jsem předběhl vývoj situace o několik dní?)

2 0
možnosti
TT

Jakákoliv obhajoba Babiše je nepřípustná! ;-€;-O

5 3
možnosti
OL

naopak, je to moc dobre, je treba dodrzet slovo a ukazat Babisovi, ze vsechny se koupit neda. tak Babisovi nezbude nez se spojit s okamurou a KSCM (mozna jeste lidovci jsou ve hre) a ukazat, co je vlastne zac i pomaleji myslicim volicum..teda aspon nekterym. Navic CSSD je dostatecme odstrasujici priklad, a silna opozice vuci ANO je nutnost, jinak si opravdu udela ze statu firmu

7 2
možnosti
Foto

S Vaším hodnocením situace souhlasím.

Karma R^

Pražská kavárna tentokrát opravdu zabojovala, protože nebýt Prahy, tak se TOP09 do Sněmovny nedostala. Ale společně se svojí pobočkou STAN mají 10%, což není tak špatné. Voliči totiž ve volbě STAN nehledali jejich propojení s TOP09, protože Gazdík jako Kalouskův člověk se před volbami úplně uklidil a za něj tam nastrčili Farského.

14 11
možnosti

pražská kavárna na boskovickou putyku nemá

12 2
možnosti
MH

No já Vám nevím. Pořád je tu svobodná volba s Andrejem nejít a z opozice podporovat pouze návrhy nových zákonů či změn, se kterými souhlasím. Tohle není volba Hitler, Stalin, nebo smrt.

17 0
možnosti
Foto

Dobrý večer pane Hovorka, máte jistě pravdu. Mne ale překvapilo, že ODS odmítla vyjednávání a priori, tedy ještě před prvním informačním setkáním s ANO.

5 11
možnosti
VK

Ruská pdržtaška káže o demokracii8-o

18 18
možnosti
Foto

Proč tak prudce Václave?

10 5
možnosti
Foto

Možná se jen většina stran pokouší nespáchat politickou sebevraždu. Vidíme, jak dopadly strany, které s Babišem šly do koalice.

Nebo prostě jen nechtějí jít do vlády s člověkem, který je stíhaný za dotační podvod a otázka jeho minulosti v StB je opět otevřená?

11 3
možnosti
Foto

To už je přehnané. Babiš šel do koalice s ČSSD a ne naopak.

6 8
možnosti
Foto

Nějaké zprávy z Ústí? V Povrlech jsem to znával.

3 4
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik