Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R30a66d11e12k 29H58a80m83p32l

22. 11. 2017 14:19

Opravdu má? Já myslím, že nemá, kdyby ano, už by dávno něco udělal. Jedině, že by se spřáhnul s komoušema a okamurovcema. A to by nebyla dobrá cesta.

0 0
možnosti

Jak za takový plk, v němž dokonce zcela vážně zmiňujete možnost hackerského útoku na volby, můžete dostat tak vysokou karmu? 8-o

1 0
možnosti
JC

Prostě čtyři blechy se domluvily, že zabijí kocoura.

3 2
možnosti
Foto

že vypijí kocoura. Nabodnou mu kožich a začnou chlastat a výsledkem bude, že sami prasknou.

0 1
možnosti
MD

O cem sni M. Kalousek?

Jmenovat se A. Babis. To bych Kalouskovi se svymi 30% ukazal 'zac je toho loket'.

Jenze pak zakokrhaji kohouti.

2 0
možnosti
JB

Nevyznívá to tak, jakože co si to dovolili? Panečku, ale pan Babiš není pánbůh... Je to jen velkopodnikatel, který se x let v Čechách česky nenaučil, mluví, že to uši kroutí, mně, jako rodilé Slovence, která od prvního dne v Čechách mluvila česky, to vadí hrozně.

Nechápu, že má pro tolik Čechů takové kouzlo, že jsou schopni z něj udělat vítěze voleb.

Tak jo, ať se předvede, myslím, že Slováci jsou šťastní, že ho nemají doma.

6 5
možnosti
MS

Nikdo Babiše nevydírá. Jestli si dobře pamatuji, tak vyhrál volby.....a ještě nemá vybrané lidi do vlády a vládní program. Důvod je zřejmý, vše v ANO stojí a padá s jeho osobou. Proto to tak dlouho trvá.

5 0
možnosti
Foto

minulé vládě to trvalo 3 měsíce, než začala vládnout a to ji nikdo neházel klacky pod nohy.

0 2
možnosti
JP

Dotační podvodník Babiš - a ten podvod, kdy část Agrofertu Čapí hnízdo převedl na své děti, aby jako malá firma mohl dostat přes 50 milionů dotace a pak to šlo zpět do Agrofertu, by snad mohl pochopit každý, není na tom nic k vyšetřování - patří do kriminálu a ne na místo premiéra. Navíc prokazatelně ve sněmovně lhal, když tvrdil, že neví, komu Čapí hnízdo patřilo. Pak jsou tu ještě 2mld korunových dluhopisů, aby se vyhnul placení daně. Vrcholem je pak jeho vulgární a mafiánská mluva o "kleknutí" na znepřátelenou firmu, je to jednoznačné zneužití finanční správy. Takový gauner do vlády opravdu nepatří.

6 2
možnosti
Foto

že byste to nechal na soud? Zákon určitě neporušil, vždyť na to má špičkové odborníky. A když neporušil zákon, nelze ho odsoudit a je nevinný. Tyhle výlevy jsou vytá závistivců, kteří sami nic nedokázali a jiným úspěch nepřejí.

3 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
OK

O95t24a 96K53i66n10c

17. 11. 2017 12:15

A ve volbách 2013 nebyl snad Úsvit, za který jste byl tehdy zvolen, trpaslíkem (cca 6% hlasů)? Na vašem místě bych se držel přísloví "mlčeti zlato".

8 1
možnosti
SM

Seberte si toho spolupracovníka StB, dotačního podvodníka, lháře a populistu, tedy vašeho velikána, a strčte si ho třeba ... do herbáře.

8 4
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik