Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O69n57d35ř42e62j 23N60ý60č

17. 1. 2018 10:22

Předseda Akademie věd je nějaký neznámý akademik. Říká celosvětově známý Šarapatka. Kde berete tu drzost? Zeman kterého ovládají lidé napojeni na Moskvu má být někdo kdo nepapouškuje názory svých chlebodárců? To nemůže napsat někdo kdo se aspon minimálně o tu politiku zajímá. Trefně to popsal jeden zdejší bloger. Obchodovat Péta Kellner s Holandskem chodí se na hradě v dřevácích a Zeman říká bonmoty o tom jak je marihuana prospěšná pro důchodce. Chápu že mu někdo fandí, ale poslouchat ty lži už mě přestává bavit.

15 6
možnosti
Foto

Proslulost vědce netvoří funkce, ale jeho práce, jeho objevy. Třeba profesor Holý.

Takže asi takto:

"Za licenční poplatky a patenty, které jsou výsledkem práce Antonína Holého a jeho týmu, získává Ústav organické chemie a biochemie (ÚOCHB) od společnosti Gilead téměř 2 mld. Kč ročně. V roce 2006 pak Gilead uzavřela s ÚOCHB smlouvu, pro zřízení nového společného výzkumného centra na výzkum nových látek, když k tomuto účelu ústavu věnuje ročně 1,1 milionu dolarů po dobu 5 let, v roce 2011 byla smlouva prodloužena o dalších pět let. I díky tomu se ÚOCHB stal jednou z nejprestižnějších vědeckých institucí nejen v evropském, ale možná i celosvětovém měřítku".

https://zivotopis.osobnosti.cz/antonin-holy.php

A profesor Drahoš? Ohříval papíry v mikrovlnce, ale bez úspěchu.

8 11
možnosti
Foto

Jednou mě, pane Šarpatko, jedna velká firma dala do titulních fotografií. Ty se někdy okolo roku 1983 promítaly na jejich středisku u Bruselu a fotograf zabíral "executives", kteří na seminář přijížděli.

A já, mladý štíhlý, v šedomodrém obleku, s černým diplomatický kufříkem v ruce, jsem se jim líbil a tak mě a jiné další záběry, v přestávkách promítali.

Jenže, já žádný "executivec" samozřejmě nebyl. Byl jsem technikem, který zaskočil za obchodníky (byli angažováni na MSVB) a doprovázel delegaci z Chemlonu Humenné.

A přesně takovou figurou je i pan Drahoš. Jistě by mu to na různých fotografiích, samozřejmě v lepším obleku a s falešnými brýlemi velmi slušelo. To je ale asi tak všechno.

13 9
možnosti
KT

Abyste se ještě nedivil, až budete po volbách bručet

5 0
možnosti
Foto

Já nechci na Hradě reprezentaci vesnického lihovaru. Nechci tam zášť, zlobu, nenávist, zlomyslnost, jízlivost, nepotismus, lži a urážky – to jest všechno, co reprezentuje Miloš Zeman. Člověk, který jestli v něčem opravdu vyniká, tak ve sprostotě. Proto veřejně a s chladnou hlavou říkám, že budu radši volit slušného člověka, se kterým nesouhlasím, než nalitého sprosťáka, i když z něj občas vypadne i rozumná myšlenka. Prezident reprezentuje zemi. A já chci být reprezentován univerzitním profesorem, a ne ožralcem ze čtvrté cenové, který málem pozvracel korunovační klenoty. Takže: Říkám NE sprostotě a volím Drahoše!

18 13
možnosti
Foto

Málem je málem, málem je nic. Málem je výmysl a pomluva. Jak ostatně je Vaším dobrým zvykem.

7 7
možnosti
Foto

To je přece normální, že jakýkoliv "vyzyvatel" bude tvrdit, že jeho předchůdce ve funkci prezidenta dělal všechno špatně. Přece jste nemohl očekávat, že jej bude chválit. :-)

3 1
možnosti

- Však taky v telce ukázal, jak se ráno rozcvičuje - a neupadnul při tom!

- Prezident není figura pro kongresovou turistiku. Je to reprezentant státu, který někdy musí říci Nikoliv! (to slovo nikoliv je politickokorektní podoba slova nikoliv nevulgárního)

5 5
možnosti
Foto

Kdyby byl Drahoš zákeřný, tak by tu svoji rozcvičku v televizní debatě předvedl znovu a pak vyzval Zemana, aby to udělal po něm. ;-D

3 0
možnosti
KT

Miloš Zeman, stojící, bdící toho ví a zná ještě stokrát víc než Drahoš, třeba o Peroutkovi

15 1
možnosti
VR

Zbytečný článek, zrovna o vašem hlasu pro Милошe Земанa vůbec nikdo nepochybuje:-)

12 5
možnosti
JF

Klasické , proruské žvásty....Rv

12 8
možnosti

My, Putinovi bloggeři to tak máme.

3 1
možnosti

Výborně napsáno, děkuji.

7 4
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik