Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R61o50m98a18n 29K55o56z74e16l

22. 3. 2018 23:51

Je zhrzená, protože ji prezident neudělal premiérkou. Bylo jí jedno, že by vládla se stranou, kterou nikdo nevolil a jejíž předsedkyně sprostě porušila slib, když podepsala, že během volebního období za žádných okolností nezmění politickou stranu. Paktovat se s někým takovým vypovídá i o charakteru paní Němcové, stejně tak o Nečasovi, který prohlásil, že s vratkou většinou by nikdy nevládl.

1 5
možnosti
VH

Pane Kozle, přečtěte si Ústavu. Do poslanecké sněmovny jsou voleni kandidáti na kandidátkách politických stran. Všimněte si: jsou voleni kandidáti, nikoliv ty strany. Z toho plyne, že poslanecký mandát není determinován účastí v jedné straně, ba dokonce ani účastí ve straně vůbec.

Všimněte si, prosím, že podle Ústavy poslanec hlasuje podle svého svědomí. Tedy nikoliv podle diktátu stran.

Pane Kozle, paní Němcová sbírala podpisy poslanců (tedy nikoliv stran, ať nových, či původních), aby doložila, že získá důvěru ve sněmovně (tehdy to pan Zeman považoval za nezbytnost, dnes důvěru vládě považuje za zbytečný akt). Pan Zeman se tehdy zavázel, že poté ji jmenuje premiérkou (jak se záhy ukázalo, lživě).

Je tedy lhostejné, v jaké straně, či zda vůbec v nějaké byli.

Pane Kozle, vy asi netušíte, že nelze uzavřít smlouvu v rozporu se zákonem. Jedním ze základních postulátů českého práva je, že se nelze zříct práv budoucích. Právo zvolit politickou stranu (vlastně soukromý klub), kdykoliv ji opustit a vstoupit do jiné je bezesporu právem budoucím, nelze se ho tedy zříct a takové smluvní ustanovení je nulitní (tedy jako by nikdy neexistovalo). Takže se na takový závazek, prosím, neodvolávejte.

1 0
možnosti
MK

Němcová u mne skončila za svou podrazáckou manipulaci při schvalování církevních restitucí. Ani kanálama by chodit neměla, i ty by se za ni styděly.

4 5
možnosti
Foto

Karma a podpora Vašim myšlenkám. Paní Němcová asi někde před inaugurací někde zaslechla, že se demonstračně opustí sál. Trošku asi organizátory, kteří čekali na lepší příležitost než byla ta, po níž se dáma, která zapomínala platit za rohlíky, zvedla a důstojně pod dohledem objektivních kamer ČT opustila sál, zaskočila a vzala jim část glorioly. A ty květiny ..... asi takhle "Jsem Viki a je mi 12 let. O přestávce jsme si povídali o Vašem hrdintví a složili se na kytici pro vás z peněz, které jsme měli na svačinu, Ale rádi kvůli vám budemei hlady".

Jen nechápu V.Klause ml., že může být s touto ničitelkou ODS v jedné straně.

5 7
možnosti
PU

P23e20t66r 24U81h87e90r

22. 3. 2018 17:02

Typický Šarapatka - okopávač kotníků...

10 4
možnosti
Foto

P73e93t71r 61P11a55j57e78r

22. 3. 2018 13:51

Čekal jsem, že si to slíznete. Mirka je jejich hrdinka, a ta se kritizovat nesmí. Popravdě jsem ani nevěděl, že je stále poslankyní. Nebylo o ní ani vidu, ani slechu. A teď je tou odvážnou, čestnou, upřímnou atd., a konečně zase před kamerami. Stačilo se zvednou ze židle a odejít. Lidé už zapomněli, jak čestná Mirka věnovala své služební auto svému synovi i s erární kartou na pohonné hmoty a určitě si nevzpomenou na jedinou smysluplnou věc, kterou za ta léta sezení v parlamentu dala dohromady. Ale to nevadí. Teď mají svůj protizemanovský idol a to dnes stačí. BTW. to srovnání s D. Rathem je dobré. Ratha jsem měl za inteligentního člověka a výtečného řečníka. Paní poslankyně Němcová není ani jedno, ani druhé. A to, že Rath skončil, jak skončil jen dokládá, že nic neroste do nebe a pýcha předchází pád. Což bude i případ M. Němcové.

5 11
možnosti
VH

Ale no tak. Tak hloupé hodnocení! Nenadzvedla nás ani tak kritika "Mirky", jak ji zovete. Jen nás zvedlo ze židlí tvrzení, že by Zeman musel snížit svoji úroveň, aby mohl s paní Němcovou diskutovat. Toto prohlásit o panu M. Zemanovi je něco tak nestoudného, že to nelze přehlédnout. Takto adorovat člověka, jehož morální úroveň snad není ani na nule, ale mnohem níže je něco hororového. A to nás zvedlo ze židlí. Mimochodem (pro Vás překlad: BTW): Je pravda, že paní Němcová není rétor, že je pan Rath možná chytřejší. Co je mnohem cennější - nereje rypákem v bahně vlastní morálky jako v blogu jmenovaní pánové.

4 2
možnosti
MD

Pan Buh vi co cini, kdyz ODS nadelil Nemcovou. Mezi lidem se tomu rika trest bozi. A deti? Ty byly vzdy detmi.

6 13
možnosti
JK

"Chyťte zloděje!!!" V tomto případě "Kamenujte sprosťáka!!!", křičí ti bezpáteřní komunističtí kádři s polistopadovýma očima plnýma zkrachovalých Úsvitů.

Těm co morálka chybí, nemohou o morálce kázat, dopadne to žalostně, jako když se vzteká rozmazlené dítě.

5 1
možnosti
Foto

J42a16k89u41b 20R44o56t49h

22. 3. 2018 13:07

A já vám dám karmu. Za to, jak jste rozšířil mé všeobecné vzdělání. Učil jsem se kdysi o tzv. vyjadřování diplomatickém, faktem ale je, že tehdy pan profesor dával příklad, no, takové bez života. Já diplomatem nebyl a tak mne vždy zajímalo, jak takové vyjadřování diplomata vypadá. Děkuji, že jste mi to ukázal, jasně a zřetelně. A dodávám, že ve světle tohoto je pan prezident diplomat každým coulem. R^

14 1
možnosti
RJ

R50a10d11e36k 27J45a15r63o52š

22. 3. 2018 12:46

Já paní Němcovou moc nemusím, ale sprostá tedy rozhodně není...

AntikarmaRv

11 0
možnosti
MC

RvVy jste chytřejší, jak rádio Jerevan, ale prostý hulvát a měl byste si dávat pozor, aby jste se nezesměšňoval se směšováním kvalit tohoto socana s morálkou slušných lidí.

5 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik