Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Já doufám, že se to podaří. Protože mít velkopodvodníka premiérem je prostě ostuda až na půdu.

Jinak k těm diplomkám - zrovna případě ministerstva spravedlnosti je více než žádoucí, aby ministr tohoto úřadu měl čistý štít. Opsání diplomky se může jevit jako malý podvod, je to však stále podvod a ministr spravedlnosti prostě nic takového ve své minulosti mít nesmí.

6 1
možnosti
PB

P25e33t86r 92B72u25r97i54a45n

28. 7. 2018 10:54

Pokud Babiše nepoložilo to, že nemá lustrační osvědčení, že je veden jako našeptávač StB a že je trestně stíhaný pro zjevnou dodateční zlodějinu, tak trojka z mravů na vysvědčení ho těžko položí.

Co je však úsměvné, jak většina zastánců Babiše (a také Zemana) tvrdí, že nějakého politika kritizují jeho odpůrci jen proto, že se nesmířili s výsledky voleb. Ani stín připuštění si, že by někdo mohl být kritizován také za své chování a činy. To bych nenazval ani tak faulem argumentačním, jako myšlenkovým.

8 1
možnosti
Foto

To, ale, není myšlenkový faul. Protože, naprosto jasně, všichni voliči věděli, jaké škraloupy mají Zeman a Babiš a přesto, oba dva, svým způsobem vyhráli.

Takže, lze říci, že úlety prezidenta Zemana a vymyšlené aféry PM Babiše prostě voliče neoslovují.

Já vím, naprosto přesně, jak se Babiš dostal do spisů jako "agent StB". Dostal jsem se tam, k velké Maruščině potěše i já.

PROTOŽE: Pokud je někdo pro rozvědku či kontrarozvědku kvůli svému povolání zajímavý, ta služba ho osloví, on s ní podepíše závazek mlčenlivosti a po "revoluci" zjistí, že je "agent StB", přičemž ani jedno z těch slov (StB nebo agent nikdy nepadlo).

NEDIVÍM se proto Babišovi, že prská. Protože on nedělal nic jiného, než, že informoval CS úřady o průběhu obchodů. A protože jsme měli všelidové vlastnictví, tak také nikdo jiný, žádná firma, to dozorovat nemohl.

1 0
možnosti
NS

Nemějte strach, diplomová práce pana Babiše byla již z archivu odstraněna, takže nikdo se již nemůže dozvědět, že první 3 strany opsala a zbytek byli 3 mušketýři.

3 1
možnosti
PB

P97e58t71r 96B31u67r56i52a56n

28. 7. 2018 11:09

Prý v udáních pro StB opisoval od Vojtěcha Filipa. Ale nevím co je na tom pravdy.

1 1
možnosti
MV

Už první tři slova v perexu za vás mluví víc než jasně.

3 1
možnosti
NS

J.j. s těmito burešovskými kuliferdy si užijeme ještě kopec srandy. Čekají nás hodně hubený roky a rozmach zla jaký jsme si mysleli že už nepřijde

0 1
možnosti
Foto

Ono je je rozdíl opsat diplomovou práci jiného a vydávat ji za vlastní a neuvést pramen. Ten, kdo chce do vlády by měl mít čistý morální kredit a ten nemá ani Babiš. Tahle země nepotřebuje vládu v jejímž čele stojí agent StB, bývalý komunista s nomenklaturní rodiny osoba s temnou minulostí s podporou komunistů.

5 1
možnosti
MM

Já jsem tedy nařčení z podvodů ze strany novinářů nezaznamenal, pouze upozornění na nesrovnatelnosti a pochybnosti, které se buď vysvětlí, nebo ne.

To je ve vztahu k politikům špatně, nebo se to dokonce nesmí?

9 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik