Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babišovi by měl někdo vysvětlit, že většina národa ho v záležitosti sirotků odporuje a pokud ustoupí, ztratí ANO hlasy.

2 0
možnosti

Skočil jsem na špek, hájil se v aféře sirotci Babiš před svými poslanci. Kauza tím ale nekončí. Ve středu se o premiérových slovech bude mluvit na plénu Sněmovny, mimořádný bod do programu chce zařadit šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek a zákonodárci hnutí ANO návrh podpoří. Uvidíme záleží na větrech ... (Seznam) :-)

1 0
možnosti

J14i83ř32í 40J45a73n95d74a

18. 9. 2018 16:17

Tak jsem si vzpomněl na knihu Arthura Haileyho "V nejvyššíích sférách" (1962). Děj se odehrává v období studené války v Kanadě. Zkráceně:

Dějem se proplétá příběh mladého kluka, bez dokladů a bez příslušnosti, který už nějakou dobu cestuje na norské obchodní lodi a nikde ho nenechají vystoupit na pevninu, protože nemá žádné doklady. Jsou Vánoce a místní noviny o tom napíšou tklivý příběh.

Jeden opoziční matador si čte tyto noviny a hned ho napadne, jak by se dalo vládě "zavařit" a rozjede se mašinérie. Sjedou se tam novináři, píší o jeho osudu, lidé nabízejí, že se ho ujmou, firmy nabízejí práci, atd.

Případu se ujme mladý právník, který chodí s vnučkou onoho opozičního politika. Konečně objeví judikát na základě kterého je možno aby se v Kanadě usadil. Radostně to běží říct dědečkovi své milé. No a je mu naznačeno, že o toho kluka vůbec nejde a je naopak důležité, aby se na pevninu nedostal a mohlo se jít vládě "po krku". Samozřejmě dostane nabídku, že když to nechá plavat, tak ho čeká skvělá budoucnost v jedné velké advokátní kanceláři.

7 0
možnosti

Už asi dvacátý blog na téma sirotků. Předvolebně procitla pouze paní europoslankyně? To bych si tvrdit nedovolil. Jinak se spíš opakuje příběh s lithium.

1 0
možnosti
Foto

Odedávna platí jedno zlaté pravidlo. Čím větší nesmysl tím větší humbuk a tím také větší ohlas.

Za pár dnů po nějakých takzvaných sirotcich nikdo ani nevzdechne.

Karma

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS