Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zlaty doby Vaseho pusobeni v Usvitu, ze?

2 1
možnosti

P25e17t40r 98U88h12e69r

12. 10. 2018 8:00

Šarapatko, to je zase blábol...

1 2
možnosti

Této logice nerozumím: "Piráti chtějí svého MUDr.Hřiba s argumentem, že získali ve volbách více hlasů než ostatní koaliční partneři. To, že volby v Praze vyhrála před Piráty ještě ODS a že by tedy na křeslo primátora měl mít nárok, s identickým argumentem, její pražský lídr MUDr. Svoboda, jim ale už jaksi nevadí."

To jako mají chtít za primátora někoho, kdo v té budoucí koalici vůbec není?

1 0
možnosti

Už se za ty roky dostali k lízu socani, modří ptáci, lidovci teď se k lízu dostane tahle partička neomarxistů a pokud se neobjeví někdo další (což se zatím nestalo) tak by město mohlo za nějaké dvě volební období začít fungovat :-)Ale jen mohlo, protože třeba v Brně se jako na kolotoči vrací partička co už u lízu byla:-)

1 0
možnosti

Pane Šarapatka, dneska souhlas.Taky se mě nelíbí jak se Piráti po volbách chovají a jak ignorují vítěze voleb ODS. Trochu jsem se pídila po informacích a zjistila, že ODS se od nich distancovala už dlouho před komunálními volbami, a údajně prý už dopředu avizovala že o spolupráci s nimi stát nebude. Zřejmě věřila v lepší výsledek voleb . Ale může to být samozřejmě všechno úplně jinak. Mě by se na postu primátora líbila paní Marvanová

1 0
možnosti
Foto

Petr Pithart říká, že v Praze to dopadá dobře - cituji:

"Vidí v podstatě dvě republiky. Prahu, kde to dopadá dobře. A zbytek země, který politici zklamali a kde to ti nejchudší už vzdali. Propast je to nebezpečná a hrozně málo lidí o ní přemýšlí, protože by museli být značně znepokojeni. Povede ke zlostem, vztekům a napětí mezi Pražáky a „trouby venkovskými“.

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/90465/pithart-nejchudsi-to-vzdali-rozevira-se-strasne-nebezpecna-propast-zeman-by-mel-mluvit-i-z-voziku.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Problém je, že já to vidím naopak.

Pražáci si zvolili Zemanofoby, Rusofoby, komunistobijce a zastánce islamizace Evropy.

Co na tom, že TOP09 v ČR získala 0,7% hlasů, když její lídr Pospíšil aspiruje na funkci Pražského primátora.

7 6
možnosti

O92t51a 13K92i84n12c

11. 10. 2018 23:46

Že jste nedokázal přesvědčit voliče u vás v Boskovicích. Tam Volba pro Boskovice s podporou TOP 09 získala 7,52% hlasů, což bylo více než dostali vaši oblíbenci KSČM. Ale na vaše nesmyslné příspěvky jsem už zvyklý.

3 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik