Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J28i92r35i 80C85e10e

18. 10. 2018 9:53

Jak tak čtu komentáře, tak podle některých fantastů je neúspěšná účast v prezidentské volbě zřejmě kvalifikací pro výkon politické funkce...

Problém je, že všichni popsaní senátoři se během voleb projevovali jako absolutní diletanti a amatéři, kteří nedokáží rozlišit funkci prezidenta a premiéra a žijí v domnění, že prezident disponuje exekutivními pravomocemi.

Tentýž diletantismus se projevoval během senátní kampaně, kdy dotyční vůbec netušili, jakými pravomocemi senát vlastně disponuje a jaký je jejich úkol.

Omílání tupé mantry o "pojistce demokracie" a pětiminutovkách nenávisti proti premiérovi a prezidentovi opravdu nejsou dobrým vysvědčením politické gramotnosti pánů senátorů. Ale to se netýká jen těch, o kterých je článek.

8 1
možnosti

Nevím, jestli senátor nutně musí být nějaký profesionální politik. Senátor by měla být osobnost. A to bývalý předseda AV určitě je. To, že na něm bloger nenechá nitku suchou, je spíš důkazem rozpolcenosti společnosti, než nějaké neschopnosti a lží, kterými tady soustavně argumentuje.

0 0
možnosti

J28a73n 33S77o55u19č46e61k

18. 10. 2018 8:19

Tak pan "Já nevím" Drahoš se již vyjádřil, že by bral jakoukoli funkci a cítí se k ní plně kompetentní. Jinak to, že tyhle bývalé protizemanovské prezidentské kandidáty do senátorských lavic katapultovalo pouze to jejich protizemanovství, které by jim zřejmě jinde, než v Praze k ničemu nebylo, je jasné. A jejich lavírování ke kterému klubu se vlastně přidají, až moc připomíná vychytralost až vydírání, že půjdou s tím, kdo nabídne nejvíce.

10 2
možnosti
Foto

Já myslím, že Drahoš už je mimo hru, že TOP09 v podobě STAN společně s KDU-ČSL hraje o Fischera. To je pravý rusofobní fanatik z vlastního přesvědčení, který přesně vyhovuje smýšlení těchto politických stran.

6 0
možnosti

8-o8-o8-oCo to mělo být? To nemáte v Petrohradu co na práci?:-/

3 2
možnosti
Foto

To píše ten pravý.

6 0
možnosti

Očekávatelné - kdo leží kremelským agentům v žaludku, je z mého pohledu dobrá volba. Takže volby dopadly dobře. Jen doufám, že nezvolí Kuberu za předsedu Senátu.

9 6
možnosti

Dnes ráno jsem na ČT vyslechl velkého podporovatele skoroprezidenta pana Drahoše, současného předsedu Senátu, pana Štěcha. Odsuzoval kšeftaření těhle "nezávislých" kandidátů, za jakou prebendu do toho kterého klubu vstoupí. Mně však překvapilo, že druhý nejvyšší ústavní činitel a nedokáže vyhodnotit morální integritu prezidentského kandidáta.

3 0
možnosti

M22i42l73a36n 50V64i22k

18. 10. 2018 4:24

"morální integritu prezidentského kandidáta" ;-D;-D

3 0
možnosti

Jak tady čtu, tak polovina příspěvků se nese v duchu "hradního hnojometu". Ti drzouni, kteří se jen opovážili konkurovat jako protikandidáti v prezidentských volbách samotnému Velkému budiž na věky zatraceni a do země zadupáni za tuto drzost!

Proboha, proč by se pan Drahoš nemohl rozmýšlet a proč by musel každému pisálkovi či dokonce jakémusi Šarapatkovi přinést na dlani svá rozhodnutí, na která má čas? Navíc já být na jeho místě tak bych zásadně byl proti "příteli" pana prezidenta, neboť ten se (kromě šílených sprosťáren) ve svém rozhovoru se stavěl za Kuberu, a šel bych tam, kde Kuberu nebudou volit.

9 12
možnosti

no jasně vždyť je jenom placený z našich daní :-)

1 0
možnosti

Vy jste, pane Šarapatko, vstoupil aspoň do služeb.

Takže jste služebníček

12 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS