Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AW

A83l49e88š 26W14o91l91k48e32r

15. 11. 2018 7:54

Dobře, o etice se tu můžeme dohadovat do nekonečna. (Já v tomto případě vážný etický problém nevidím. Video dá mnohem víc informací než pouhý "etický" přepis rozhovoru. Takže použití plně chápu.)

A co obsah rozhovoru? Ty informace vám nepřijdou alarmující?

Aha, on je pan Babiš mladší "snadno manipulovatelný blázen"...

Kdyby novináři zkoumali zacházení s "blázny" v léčebně, také byste všechny informace ignoroval?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti
Foto

Nečetla jsem přepis, ale podívala jsem se na videozáznam a tam rozhodně nevypadali novináři jako hyeny. Přesně naopak, chovali se velice slušně a byli otřeseni z toho, jak a proč vlastně se Babiš junior tak hrozně bojí. A to je skutečně na pováženou, syn a první manželka premiéra ČR jsou strachy bez sebe, vyděšení z toho, že je někdo našel kdesi ve Švýcarsku. Z čeho mají takový strach? Z novinářů zjevně ne, protože jinak by jim zabouchli dveře před nosem. Skrývají se, protože se bojí novinářů a pak s nimi mluví? To nemá logiku. Zjevně se bojí někoho jiného, podle rozhovoru se bojí lidí kolem premiéra. To se může stát, jenže s premiérem mají rodinné vazby, tak proč mají takový strach? Zjevně králičí nora vede dál. Syn premiéra ČR je vyděšený k smrti, protože ho vzali na "výlet" na Krym. To se bude těžko pasovat na hyenismus novinářů. :-(

10 4
možnosti
JD

Ne? Natáčet nemocného člověka skrytou kamerou? Ty dvě hyeny se "jako" na oko chovali slušně a chápavě a přitom kladli jemné manipulativní otázky "a vy jste přece nevěděl, co podepisujete", nebo "a vy jste přece s Agrofertem neměl nic společného, že?" Neobhajujte tady neobhajitelný ksindl.

10 8
možnosti
DH

Karma.R^Natáčet skrytou kamerou psychicky nemocného člověka je HYENISMUS a novinář, který se toho dopustí je HYENA. A Slonkové by už konečně někdo měl klepnout přes prsty za to, že se celá dlouhá léta dostává klidně k živým spisům a pak z nich účelově zveřejňuje.

8 8
možnosti
JD

přesně tak, Slonková v tom paskvilu sama popsala, odkud a kam putoval mail Babiše mladšího na Policii. Jak to mohla vědět? A je tím pádem taky jasné, odkud měla adresu Babiše juniora, když Policie ČR jeho pobyt zná. A ještě tomu hrdě říká investigativní práce.

6 1
možnosti
HL

Lidská hyena je především agent Bureš, pokud se neštítil zneužít své, jak sám tvrdí, psychicky nemocné děti, pro podvodné získání dotací.

18 6
možnosti
JD

Musíte si v tom udělat pořádek. Čapí hnízdo bylo přepsáno na rodinu v roce 2008. A například jeho syn je nemocný až od roku 2015, předtím létal jako pilot dopravního letadla. A v čem spočívá to "podvodné" získání dotací? Firma Čapí hnízdo neměla s Agrofertem nic společného, byla to nově vzniklá menší firma, proto také dotaci získala. Možná kdybyste si zjistila základní údaje, tak byste si ušetřila trapasy.

7 2
možnosti
JP

Čekal bych spíše, že Vás bude znepokojovat doba vyšetřování - nevyšetřování ze strany policie. Přitom jde o jednoduchý a primitivní podvod, na kterém není co vyšetřovat. Babiš vrátil v tichosti peníze do Bruselu a doma to mocí premiéra nějak uhraje.

5 0
možnosti
JD

S tím podvodem samozřejmě pravdu nemáte - Čapí hnízdo byla nově založená firma, a jako taková mohla o dotaci žádat. Na to, že se vlastně nic nestalo, to vyšetřování trvá skutečně nějak moc dlouho. Ale někomu se to zjevně hodí do krámu, každý 1% politik si tak může kopnout do premiéra a svrhávat vládu. Někdo to zjevně přiživuje - stačí se podívat kdo financuje Slonkovou a Kubíka a je to celkem jasné, že vítr fouká od Bakaly.

6 3
možnosti
PB

P46e43t88r 75B42r87o18ž

14. 11. 2018 18:54

Mohl by mi někdo z adminl vysvětlit jeden zázrak?

Tento blog byl ve výběru od rána a hned měl karmu 44. To jako vážně ? ;-)

8 0
možnosti
JA

tak to je celkem málo - asi to popletli ne (Bureš jim řekl jiné číslo);-)

1 2
možnosti
VN

Novináři jsou takoví,jací jsou.Nicméně bych o nich v tomto případu nepsal jako o hyenách. Apropos...je Babiš mladší skutečně duševně nemocen ? Věří tomu někdo ? A když ano, jaké míry je jeho onemocnění? Ono je zajímavé, že psychická porucha u něj propukla v ten samý rok , co se začal řešit případ ČH.

Nicméně celá tato kauza mne absolutně nepřekvapuje.O Babišovi jsem ztratil iluze hodně a hodně dávno.Kdo se o tuto bezpáteřní osobu nějakou dobu zajímá, tak ví, o jakého člověka vlastně jde.O člověka s temnou stbáckou (pravděpodobně i KGBckou) minulostí,o člověka s temnou podnikatelskou minulostí. A tudíž mne nemůže překvapit, že jeho současnost je také temná.Spíše by mne překvapil opak. Pouze naivní blázen si může myslet opak. Pokud postavím vedle sebe Babiše a Slonkovou, tak věřím spíše Slonkové. Apropos , jaký má Babiš morální kredit? U nás ve městě máme takovou postavičku. Denně chlastá, nepracuje, a každou chvíli ač ženatý souloží s jinou babou. Morální kredit této postavičky hodnotím mnohem a mnohem výše , než morální kredit nějakého bílého koně ruských oligarchů, který se neštítí ničeho....

2 2
možnosti
ZM

...pane , kde jste byl v roce 1948 ?.... a co jste dělal za bolševika ? ....v prvním, jste tleskal a v druhém, jste držel hubu a TEĎ TO JDE, že ? ... myslíš si, že ostatní Topolánci, Hřebíčkové, Kalouskové, nemají žádný problém ? tebe zajímá jen Babíš , popleto .... poblouzněnče, v jednoduchosti je krása ....

4 4
možnosti
Foto

P87e83t65r 73H89a93n42n84i42g

14. 11. 2018 15:42

Velmi nemile mne překvapilo, že si Tomio Okamura s nimi stoupl do jedné řady, vedle P. Bělobrádka, J. Pospíšila (TOPka) a P. Fialy. A že mu též nedošlo, že se může jednak o scénář odstranění někoho, kdo nechce Globální pakty o migraci, přijmout euro hned, dávat víc peněz na NATO.

3 3
možnosti
Foto

Natáhnu Vám sem můj příspěvek, který jsem Vám již napsal v diskusi pod mým blogem - cituji:

"Tomio Okamura hraje svoji vlastní hru.

Babiš s ním v podobě spojení s ČSSD a KSČM zametl. Jenže ČSSD je nejednotná a pokud vládu potopí na základě toho, že Babiš neodstoupí, tak přijde Okamura se svými požadavky a pokud Babiš nebude chtít předčasné volby, tak se tentokrát s Okamurou dohodne.

V tomto Okamuru naprosto chápu. Pád vlády by mu prospěl, protože by Babišovi již nikdo jiný než komunisté a Okamura nezbyl. A předčasné volby by asi nic nevyřešily.

Na jedné straně by se asi nedostala do Sněmovny TOP09, ale na straně druhé by mohla propadnout i ČSSD, protože voliči ČSSD antibabišovskou hysterii nesdílejí. I když TOP09 by nahradili Piráti, ale i tak by z toho asi byla další vládní krize."

7 0
možnosti
JZ

Copak zpovídat duševně nemocného je nějak neetické? Pokud byl v příčetném stavu, má právo se vyjadřovat jako každý jiný. Halucinacemi snad v tu chvíli netrpěl. Ani nevíme, o jakou nemoc se jedná.

5 5
možnosti
ES

Zpovídat každého skrytou kamerou je neetické ! To by jste mohl vědět!!

8 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik